BLOKHUISPOORT.NL
ONLINE
MUSEUM - ERFGOED BLOKHUISPOORT -
 
 
Linkedin TwitterFacebook Museum Blokhuispoort
 
 

VVV LEEUWARDEN TIPS

Welkom in Fryslân in het trotse Leeuwarden. Honderden monumenten, parels van musea, de leukste winkelstraatjes, kleine restaurantjes en het is goed overnachten in Leeuwarden.

  Overnachten    
 

 

Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof
Hotel WTC Leeuwarden
Meer hotels in Leeuwarden

Het Hotel is gevestigd in een voormalig paleis van de Koninklijke familie. Tot 1971 was het paleis in bezit van de koninklijke familie. Nog altijd heeft het hotel een vorstelijke uitstraling. In dit monumentale gebouw kunt u heerlijk genieten van een luxueuze overnachting. Het hotel ligt in het centrum van Leeuwarden.

 

  Musea    
 

Friesmuseum
Verzetsmuseum
Blokhuispoortmuseum [alleen online]
Historisch Centrum
Natuurmuseum
Oldehove webcam

Rijk aan cultuur en laat dat zien met zijn musea in de binnenstad. Voor ieder wat wils, uren cultuur snuiven en laat u verwonderen in de stad Leeuwarden. Bezoek ook eens de scheve toren van Leeuwarden. De Oldehove

 

  Stadswandeling    

 

Groeten uit leeuwarden
Stadswandelingen HCL
Beleef friesland
VVV leeuwarden

Een stadshart met grachten en terpen, daterend uit de middeleeuwen. Oude gevels en prachtig gerestaureerde monumenten sieren de stad. De scheve toren De Oldehove en de monumentale Waag zijn hier goede voorbeelden van.  Maar een stadswandeling door het centrum van Leeuwarden is meer dan een rondje oude gebouwen. 

 

  Rondvaarten    
 

Praamvaren
Rondvaart Middelzee

Het hele jaar door rondvaarten met schipper en gids in authentieke nostalgische fluisterpramen aangedreven door elektromotoren. De rondvaarten gaan door de grachten, de singels en de omgeving van Leeuwarden. 

Uw activiteit hier bij? e-mail ons.

 

  Video's