· 

Donateurs

Om Stichting- Museum Blokhuispoort tot een succes te maken, hebben wij de betrokkenheid en bijdragen van particuliere en zakelijke vrienden hard nodig. Overheidssubsidies zijn niet meer vanzelfsprekend.  De Blokhuispoort is een van de mooiste gevangenissen.

 

Voelt u zich verbonden met de Blokhuispoort en u vindt dat de geschiedenis moet worden doorvertelt? Steun ons met een kleine bijdrage en wij zijn u erg dankbaar. Wij ontvangen geen overheid- gemeentesubsidie.

 

Stichting- Museum Blokhuispoort nodigt u hierbij uit om een donatie te geven. Met uw bijdrage kunnen wij het verhaal van de Blokhuispoort blijven vertellen. Met prachtige exposities en activiteiten, maar ook aankopen doen voor de collecties en restauraties uitvoeren. 

Zakelijke donaties Stichting Blokhuispoort

Met de financiële bijdragen van de Zakelijke donateur kunnen wij aankopen doen, nieuwe tentoonstellingen initiëren en restauraties van onze collectie uitvoeren.  Onze Zakelijke donateurs profiteren ook mee van ons zakelijke netwerk. 

 

Interesse? Zakelijke donaties kunt u contact opnemen met Tetje Bruining, penningmeester: 0512-538230 of per E-mail info@blokhuispoort.com

Schenkingen Stichting Blokhuispoort

Uw schenking aan Stichting Blokhuispoort maakt een belangrijk verschil. Graag maken wij gebruik van uw steun voor aankopen, restauratie of speciale projecten. Hieronder vindt u informatie over diverse vormen van financiële steun en belastingopties.