· 

Webshop Museum Blokhuispoort


Webshop Museum Blokhuispoort. De webshop heeft een update gekregen. Nu kun je ook betalen met iDEAL, PAYPAL en Bankoverschrijving.  De webshop zal in 2018 met nieuwe artikelen worden uitgebreid.

  • Dvd de Overval inclusief het boekje "Een lange nacht" door G.Fokkema.In de vroege avonduren op 8 december 1944 werden 52 verzetsstrijders uit het Huis van Bewaring te Leeuwarden bevrijd, onder hen bevond zich Gerrit Fokkema.
  • Stephan Kraan "Totaalweigeraar". Stephan Kraan met het boek" De Muesli bloeit" Op 25 maart 1981 wordt de 20 jarige Stephan Kraan uit het Groningse Stadskanaal vanuit de militaire Strafgevangenis Nieuwersluis naar de gevangenis Blokhuispoort gebracht. Geboeid komt hij tussen twee marechaussees het Huis van Bewaring op de A-vleugel binnen.  
  • Dickensville Blokhuispoort Leeuwarden van porselein met dubbele LED verlichting. Afmetingen 22 x 11 x 23 centimeter. Dickensville huisjes uit de Friese elfsteden serie: Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Harlingen, IJlst, Workum, Hindeloopen, Sneek, Stavoren, Bolsward en Sloten. Populaire items voorzien van stekkerverlichting waarmee u uw kerstdorp of winterdorp kunt creëren.
  • E-books over, Tweemaal Levenslang, De Cipier, middeleeuwse straffen, IJje Wijkstra en Durk Tabak. 

klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan

webshop blokhuispoort