· 

Zien en doen


Zien en doen is een nieuw onderdeel van de website.

 

Wat kan ik allemaal zien en doen. Stichting Blokhuispoort laat u het gehele jaar gratis genieten van de Online Exposities. De Online Exposities worden regelmatig aangevuld, alle redenen om ze regelmatig te bezoeken.

 

Onze Pop-Up exposities bevinden zich in museale gebouwen.

 

Laat u verwonderen in de wereld van het gevangeniswezen. Wij nemen u mee in een beleving van macht en eenzaamheid. De gevangenis was en is nog steeds geen hotel, alle redenen om daar niet in te komen. Oud personeel vertelt de belevenissen over het gevangen zijn.

 

Lees meer op: Zien en doen

 

Bezoek ook online "Museum Blokhuispoort". 

Online Museum Blokhuispoort vertelt de geschiedenis van de voormalige gevangenis "DeBlokhuisPoort" in Leeuwarden. Het museum is een onderdeel van "Stichting Blokhuispoort" die geheel uit vrijwilligers bestaat en zij promoten en bewaren de geschiedenis van voormalige gevangenis aan het Blokhuisplein en de Keizersgracht in Leeuwarden. De geschiedenis van "DeBlokhuisPoort" is onderverdeeld in vijf hoofdstukken.

Bezoek Museum Blokhuispoort