· 

Familiedag Jansen

Jorien Falke-jansen, Annelies Jansen, Peter Jansen en Arnoud Mulder.

De kleinkinderen van A.B.R Jansen zijn op 01-09-2018 op bezoek geweest in DeBlokhuisPoort. Na koffie en gebak is er een aangepast presentatie vertoont over de geschiedenis van de Bijzondere Strafgevangenis waar "opa" Jansen directeur was.

 

Ontroerende verhalen werden gedeeld en een bezoek aan de werkkamer van A.B.R Jansen werd bezocht. Op de stoel gezeten waar "opa" zijn tijd doorbracht als directeur van de Bijzondere Strafgevangenis Leeuwarden.

 

Bijzonder document kwam tevoorschijn, een jubileumboekje gemaakt door personeel van de gevangenis. 

Jubileumboekje geschonken op 01-09-2018 aan Stichting Blokhuispoort van de kleinkinderen. Jorien Falke-jansen, Annelies Jansen, Peter Jansen en Arnoud Mulder. Jubileumboekje (16-03-1943) aangeboden door het gevangenispersoneel van de Bijzondere Strafgevangenis Leeuwarden. Illustraties: N. Oeloff teksten: TH. Faas.  Het document is overgedragen tijdens de familiedag Jansen op 01-09-2018.

Jubileumboekje Directeur A.B.R. Jansen 16-03-1943
Jubileumboekje Directeur A.B.R. Jansen 16-03-1943