· 

V.I.P. arrangementen MAX

V.I.P. arrangementen MAX

V.I.P. arrangementen MAX

Wij nodigen je uit in het grote alcovengebouw in de zaal: "De Wasknijper", waar wij de geschiedenis vertellen in woord en beeld over het oude Blokhuis en de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring. 

 

Voor groepen vanaf 15 personen tot max 75.

  • De History Tour MAX
  • Prison Guard MAX 

History Tour Max 

Wij nemen je mee de geschiedenis in, vanaf 1499 tot heden. Wij nodigen je uit in het grote alcovengebouw in de zaal: "De Wasknijper", waar wij de geschiedenis vertellen in woord en beeld over het oude Blokhuis en de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring.  Na de lezing kun je op eigen gelegenheid DeBlokhuisPoort ontdekken. 

 

Prison Guard Max
Kom in contact met een "Cipier" ook wel gevangenisbewaarder. De belevenissen van een "Cipier" van vroeger en nu. Wat doet een "Cipier" van werk en hoe gaat de "Cipier"daar emotioneel mee om. Hoe was het vroeger om een "Cipier" zijn en wat zijn nu de grote veranderingen. Na de lezing kun je op eigen gelegenheid DeBlokhuisPoort ontdekken.