Project NHL 2019

Verzoek aan de Noordelijke Hooge School Leeuwarden om de VIP arrangementen te promoten met een video voor het jonge publiek van 16 tot 25 jaar. 

Al vrij snel werd er positief beantwoord en een groepje eerstejaars studenten ingezet worden om een promotiefilmpje te ontwikkelen.  Deze eerste bijeenkomst werd een complete verrassing. Wat bleek nou, wij hadden niet met 1 maar met 2 groepen ontwikkelaars te maken, dubbele promotie, hoe mooi kunnen wij het krijgen.

Om de tafel zaten negen enthousiaste studenten met al uitgewerkte ideeën op papier en laptop. Volgens de agenda die wij een aantal dagen van tevoren netjes gemaild hadden gekregen werden de vragen op ons afgevuurd en fantastische ideeën ons voorgelegd  dit alles onder het luisterend oor van hun tutor Niek Heegen:  "Uniek zijn in jullie producten maak het een uitdaging "