· 

Corona nieuws

De corona maatregelen zijn versoepelt door de overheid. Dat betekent voor ons dat wij weer onze activiteiten kunnen opstarten. 

 

  • Wij kunnen gebruik gaan maken van de Wasknijper expositieruimte om de VIP- arrangementen te verzorgen. Meubilair kan worden gerangschikt om de 1,5 meter afstand te waarborgen. 
  • In de H-vleugel komt een looproute, in welke uitvoering is nog niet te vermelden. Er mag niet meer dan 1 persoon een cel betreden. 
  • De maquette wordt verplaatst bij de luchtkooien. De spreker kan achter de maquette staan en de bezoekers aan de andere zijde, hierbij de 1,5 meter afstand in acht nemen.

CEL 001 en CEL 003 wordt dusdanig van informatie voorzien dat het zonder bemensing kan. Het is de verantwoording van de bezoeker de 1,5 meter aanduidingen op te volgen. Als stichtingsbestuur zijn wij verantwoordelijk voor de vrijwilligers. Vanaf 1 juli gaan de vrijwilligers weer u te woord staan. De openingstijden zijn aangepast op de woensdag en zaterdagmiddag staat er een vrijwilliger bij de maquette op de H-vleugel.

 

De zes V.I.P. arrangementen zijn zoals gewoonlijk te reserveren op de website. Wist je dat er een nieuwe arrangement is. Het verhaal over de spectaculaire overval 8 december 1944