Aangepaste VIP arrangementen

Nieuws blokhuispoort

i.v.m. stijging corona besmettingen zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers bij te stellen van 15 naar max 10 personen. Het is bijna onmogelijk om de 1,5 meter afstand te handhaven met een groep van 15 personen in de smalle ruimtes van DeBlokhuisPoort.

 

Wij kunnen ook een prijsverlaging aankondigen door de steun van het Wijkpanel binnenstad Leeuwarden.

Wij hanteren weer de oude prijzen van tien euro per persoon.

 

V.I.P. arrangementen

Beleef de bijzondere verhalen  over de de voormalige Bijzondere Strafgevangenis Leeuwarden.  Wij ontvangen jullie in de voormalige gevangenis DeBlokhuisPoort in Leeuwarden.

 De V.I.P. arrangementen zijn op de avonden te reserveren. Er wordt per beschikbare avond één V.I.P.  arrangement gegeven. Reserveer op tijd en boek via de website: www.blokhuispoort.nl/zien-en-doen/vip-arrangementen/