Goed nieuws

Het gaat de goede kant op met de covid maatregelen van de overheid.  Wij zijn blij dat we onze bezoekers straks weer mogen ontvangen.  Volg het nieuws ook via zien en doen in het hoofdmenu. Wij hebben het afgelopen jaar niet stil gezeten, vele aanvullingen voor het verhaal van de Blokhuispoort. Online zijn wij zeven dagen in de week actief of onze online bezoekers te voorzien van informatie en ontspanning. De winkeltjes in de H-vleugel zijn weer voor publiek open en daardoor zijn er weer mensen die ook de historische cellen kunnen bezoeken. Dat is weer een goed teken dat er weer reuring komt in De Blokhuispoort. Af en toe zijn onze vrijwilligers ook weer aanwezig om de deuren van de historische cellen 001 en 003 open te zetten. De tweepersoonscel 002 en de overval cel 005  staan open. 

Om een tipje van de sluiter op de tillen zijn wij een nieuwe concept aan het uitwerken voor onze bezoekers. Iets waar wij goed in zijn en dat is het vertellen van het verhaal van de Blokhuispoort. Hierbij gaat de historische directiekamer een grote rol in spelen. Wij richten ons op familiegroepjes die nieuwsgierig zijn naar het verhaal van de Blokhuispoort. Hierover later meer wanneer de maatregelen van de overheid het weer toelaten. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0