Vacature

Ambassadeur

Wil jij vrijwilliger worden bij Museum Blokhuispoort, stuur dan je motivatie en ervaringen als vrijwilliger mee via het onderstaande formulier.  Ontmoet als vrijwilliger de mooiste mensen tijdens arrangementen en tentoonstellingen. Heb jij een passie voor DeBlokhuisPoort en het gevangeniswezen, dan ben je welkom als vrijwilliger in een gedreven team. Maak kennis met het team van vrijwilligers van Stichting Blokhuispoort, lees meer over ons vrijwilligerswerk.

 

Vind je het leuk om Stichting- Museum Blokhuispoort te promoten. Ben je een dagdeel of meerdere dagdelen per week beschikbaar en wil je leuke mensen ontmoeten dan ben je welkom in ons team.  Als ambassadeur is promoten het hoofddoel om Stichting-Museum Blokhuispoort een begrip te maken in Nederland. 

  • Een ambassadeur is een vrijwilliger van Stichting- Museum Blokhuispoort.
  • Een ambassadeur promoot Stichting- Museum Blokhuispoort 
  • Een ambassadeur geeft korte rondleidingen en informeert bezoekers.
  • Een ambassadeur  heeft kennis van het verhaal van DeBlokhuisPoort.