Vacature

Vacature: Vrijwillige bestuursfunctie

Functie: penningmeester

 

Als penningmeester ben jij de schatbewaarder. Door het behouden van het financiële overzicht, draag jij eraan bij dat de Stichting Blokhuispoort financieel gezond blijft. Je neemt de bestuurders mee in de financiële administratie en verantwoording. Als penningmeester heb je het overzicht van alle inkomsten en uitgaven van de Stichting, houd je de boekhouding bij en zorg je ervoor dat de rekeningen betaald worden. Jouw inzet draagt bij aan de missie van de Stichting.

 

Heb jij feeling met cijfers en wil jij je inzetten voor dit prachtige initiatief? Wij zoeken een penningmeester met passie voor DeBlokhuisPoort. Word jij hier enthousiast van? Dan ben jij wellicht de schatbewaarder om ons team te versterken! Lees meer op de website