Schrijf jij ook mee

Mijn verhaal met "DeBlokhuisPoort"

Schrijf jij ook mee. Deel je verhaal met ons over de voormalige gevangenis "DeBlokhuisPoort". Heb jij een verhaal dat betrekking heeft op "DeBlokhuisPoort" dat geschiedenis moet maken, stuur dan jouw verhaal in. Heb jij ook nog afbeeldingen of documenten dan plaatsen wij die er ook bij.

 

Spelregels voor meeschrijven "Mijn verhaal met "DeBlokhuisPoort"

Schijf je eigen verhaal van minimaal een half A4 en stuur het in via het opgave formulier "Mijn verhaal met "DeBlokhuisPoort"  Afbeelding kunt u versturen naar info@blokhuispoort.nl met vermelding van uw verhaal. Door je verhaal in te sturen geef je ons toestemming om het verhaal te publiceren. Gekopieerde verhalen van internet worden gecontroleerd en kunnen worden uitgesloten van publicatie i.v.m. privacywet.