Help Pake en Beppe de vakantie door

Pake en Beppe voorjaarsvakantie

Hét familie-uitje in de voorjaarsvakantie

Help pake en beppe de vakantie door 2023 is van 28 februari t/m 3 maart.

Musea in heel Friesland openen dan hun deuren speciaal voor kinderen. DeBlokhuisPoort met de historische cellen zijn gratis te bezoeken. Wil je het verhaal van DeBlokhuisPoort horen tijdens een rondleiding met een gids, reserveer dan een rondleiding in de voormalige gevangenis DeBlokhuisPoort in Leeuwarden.  Dus niet alleen je pake en beppe mogen mee, ook je ouders, oom of tante!  

Rondleiding in een voormalige gevangenis

Gratis toegang voor kinderen t/m 14 jaar onder begeleiding van een volwassene. De rondleiding is op woendag-, donderdag- en vrijdagmiddag met een gids. Er zijn twee rondleidingen per dagdeel: woensdag om 13:00 uur en 15:00 uur en donderdag en vrijdag 13:00 uur en 14:30 uur. 

 

Wij hanteren maximaal tien personen per groep. Tijdens de rondleiding kom je een schandpaal tegen waar je een selfie kunt maken en voor de kinderen is er een presentje na afloop van de rondleiding.