Thema avond-rondleiding

Thema rondleiding in DeBlokhuisPoort

THEMA AVOND-RONDLEIDING!

Een avond-rondleiding met je familie of vriendengroep, Vanaf zes tot maximaal tien personen. Je kunt een keuze maken uit drie thema's. Wij starten op 19:45 uur, de prijs is €12,50 per persoon. Minimumleeftijd deelnemers 16 jaar. 

 

The Prison Guard

De cipier, ook wel gevangenisbewaarder. De belevenissen van een Cipier van vroeger en nu. Kom in gesprek met de Cipier en stel al je vragen tijdens de rondleiding en de presentatie in de oude direkteurskamer van Bijzondere strafgevangenis.

 

Prisoner in Friesland

In Friesland werden misdadigers opgesloten in kerkers, stinsen, burchten, kastelen en blokhuizen, gevangenissen en het hûnegat. Beleef het verhaal van Gevangen in Friesland tijdens de rondleiding en de presentatie in een oude direkteurskamer.

 

The Hangman

Het verhaal van de beul, wij nemen je mee naar de middeleeuwse straffen en de straffen van vandaag de dag. Sta jij sterk in je schoenen om deze bijzonder ervaring te beleven. Tijdens de rondleiding zie je hoe we nu straffen en tijdens de presentie de Middeleeuwen.