Escape room Ghost

Escape room Ghost DeBlokhuisPoort

Welkom bij DeBlokhuisPoort, waar jouw ontsnappingsavontuur begint!

Speel onze spannende online escape room Ghost en laat jouw puzzelvaardigheden en logica op de proef stellen. Kun jij binnen 60 minuten ontsnappen uit een van onze vier kamers en jouw naam in onze Hall of Fame plaatsen?

 

Onze online escape room is helemaal gratis en biedt jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag te spelen. Met uitdagende raadsels, geheimzinnige aanwijzingen en een race tegen de klok, is het aan jou om te bewijzen dat jij de ultieme ontsnappingskunstenaar bent.

 

Daag jezelf uit en nodig jouw vrienden, familie en collega's uit om samen te spelen en te zien wie als eerste kan ontsnappen. Ga de uitdaging aan en ontdek of jij de ultieme escape room kampioen bent!

 

Wacht niet langer en speel nu onze online escape room Ghost bij DeBlokhuisPoort.

Veel succes en vooral veel plezier!