Avondrondleiding in prijs verlaagd

nacht van de blokhuispoort

📣 Geweldig nieuws voor alle avonturiers en geschiedenisliefhebbers! 🏰✨

 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de avondrondleiding in DeBlokhuisPoort Leeuwarden op woensdag en zaterdagavond in prijs is verlaagd! 🎉🌙

 

Stap binnen in dit historische bastion en laat je meevoeren op een fascinerende reis door de tijd. Ontdek de geheimen van dit iconische monument, dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Leeuwarden.

 

Tijdens de avondrondleiding zul je betoverd worden door de mystieke sfeer van DeBlokhuisPoort, terwijl onze ervaren gids je meeneemt langs de indrukwekkende cellen, gangen en binnenplaatsen. Luister naar de verhalen en legendes die zich hier hebben afgespeeld en maak kennis met de boeiende personages die ooit tussen deze muren hebben gewandeld.

 

En het beste van alles? Voor woensdag en zaterdagavond hebben we de prijzen verlaagd, zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze unieke ervaring! 🌟 Mis deze kans niet om de rijke geschiedenis van DeBlokhuisPoort te ontdekken tegen een nog voordeliger tarief.

 

Zorg ervoor dat je je plek reserveert, want de belangstelling is groot. Klaar om de avond met ons door te brengen? Neem contact met ons op en boek vandaag nog jouw avondrondleiding!

 

Tickets via Rondleidingen - blokhuispoort.nl minimaal vijf tot max tien personen. vanaf 16 jaar.

 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in DeBlokhuisPoort Leeuwarden en je onder te dompelen in de betovering van het verleden. Tot snel! 👋✨