Vrijdag 13e

vrijdag 13e

🌕🗡️ Ontsnap aan het bijgeloof op Vrijdag de 13e! 🗡️🌕

 

Stap in de duistere geschiedenis van straffen en gerechtigheid tijdens onze meeslepende thema avondrondleiding: "The Hangman - Het verhaal van de beul en straffen uit de middeleeuwen tot nu". Museum Blokhuispoort nodigt je uit voor een enerverende reis door de tijd, waarin we ontdekken hoe het strafsysteem van de middeleeuwen evolueerde naar moderne strafmethoden in de hedendaagse wereld.

 

🏰🔗🌌 Programma en informatie 🌌🔗🏰

 

Thema: Vrijdag 13e The hangman avondrondleiding

Datum: 13 oktober 2023

Tijd: 20:00 uur 22:30 uur

Leeftijd: 18+

Locatie: Museum Blokhuispoort Leeuwarden

 

🎫🎫 GRATIS toegang! Win een van de vijf sets van 2 tickets! 🎫🎫

 

Wil je deze onvergetelijke, griezelig spannende avond meemaken? Doe dan mee aan onze ticketgiveaway! Beantwoord een eenvoudige vraag en maak kans op een van de vijf sets van 2 tickets voor de "Scarry Avondrondleiding - The Hangman". Durf jij het aan?

 

🌐👻 Doe mee en schrijf je in op onze website! 👻🌐

 

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Schrijf je in voor de ultieme avond van inzicht in het verleden en heden van straffen en gerechtigheid.

 

🌕🗝️ Verken de geheimen van het verleden, ontdek de waarheid in het heden! 🗝️🌕

 

Laat je betoveren door het duistere verleden van beulen en middeleeuwse straffen. Begrijp hoe de wereld omgaat met rechtvaardigheid en straf in onze moderne samenleving. Bereid je voor op een unieke, meeslepende ervaring die je kijk op straf en gerechtigheid voorgoed zal veranderen.

 

⚠️🔞 Let op: deze avond is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. 🔞⚠️

 

Kom naar Museum Blokhuispoort op Vrijdag de 13e en ervaar een avond die je nog lang zal heugen! Durf jij de confrontatie aan met "The Hangman"? Schrijf je vandaag nog in voor de "Scarry Avondrondleiding" en beleef een onvergetelijke en enge tijdreis! 🌌🌒🌕