Titaantoverfee

Titaniumsmid

Marije Stehouwer

Hallo, leuk dat je meer wil weten! Ik ben Marije Stehouwer. Ik ben ondertussen al meer dan 15 jaar bezig met het vervaardigen van sieraden. Om dit te leren, ben ik begonnen in de werkplaats van mijn vader. Hier heb ik geleerd om ook met zilver te werken, maar mijn voorkeur ging al gauw uit naar titanium vanwege zijn bijzondere eigenschappen. Mijn vader en ik zijn de enigen in Nederland die zo vaardig zijn met dit speciale metaal. Sinds 6 jaar ben ik bezig om mijn eigen sieraden met vakmanschap te maken. Aan het einde van de dag vind ik het belangrijk dat de klant naar huis gaat met iets waar ze blij van worden. Daar geef ik om.

De Blokhuispoort Cel 021  H-vleugel

Hier kan je me vinden! In een van de cellen van de oude gevangenis Blokhuispoort kan ik van mijn passie mijn werk maken met mijn eigen winkel. Deze unieke locatie biedt veel creatievelingen een plek om hun vak te beoefenen.

Workshop

Bij deze workshop maak je eigen titanium (hypoallergeen) sieraden in de H-Vleugel van de Blokhuispoort. In de karakteristieke cel kunnen met eigen hand bijvoorbeeld oorbellen of hangers gemaakt worden.  Wil je meer weten bezoek dan mijn website dan vertel ik je alles over Titanium.