Donatie Stichting Blokhuispoort

Donatie Stichting Blokhuispoort

Steun ons met uw donatie

Stichting Blokhuispoort promoot de geschiedenis van de voormalige gevangenis. Met het Online Museum Blokhuispoort promoten wij ruim 500 jaar geschiedenis van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring Leeuwarden. Met uw donatie kunnen wij de Stichting Blokhuispoort onderhouden. Wij bewaren ook de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland.

De Stichting Blokhuispoort draait geheel op vrijwilligers en wij ontvangen geen subsidies.  


Donaties 2020

Helpt u ons mee om door de crisis te komen van het corona virus. Onze inkomsten staan zo goed als stil en wij krijgen geen financiële steun van de gemeente of subsidies. Wij hebben niet veel geld nodig, het gaat om zes maanden huur te kunnen betalen. Uw donatie is volledig aftrekbaar voor de belastingdienst omdat wij de culturele ANBI status hebben. 

museum blokhuispoort

Aankopen 2019

Bedankt donateurs, met uw donaties hebben wij twee vitrines kunnen kopen. Deze twee vitrines worden ingezet in cel 003 op de H-vleugel van het cellenblok in de Blokhuispoort. De mini exposities in cel 003 worden nu voorzien van bijzonder artikelen uit de voormalige gevangenis. Wij zijn met uw donaties erg blij en zo kunnen wij weer een beter beeld geven over het leven in de voormalige gevangenis.

  • Uw donatie is volledig aftrekbaar voor de belasting.
  • Stichting Blokhuispoort heeft de status van Culturele ANBI. 

Doneren via de bank

Bank IBAN: NL78RABO0151896577

BIC: RABONL2U  T.n.v. Stichting Blokhuispoort  

KvK nummer:  01160755 Leeuwarden 

Culturele ANBI:  821120049


Online doneren via Geef.nl


Doneren via PayPal

Overmaken naar: info@blokhuispoort.com


Sponsor worden van Stichting Blokhuispoort?

Wij waarderen onze sponsoren enorm en wij zetten ze regelmatig in het zonnetje in ons netwerk. Met uw steun kunnen wij de geschiedenis van de voormalige gevangenis onderzoeken, bewaren en door vertellen. Word ook een sponsor van Stichting- Museum Blokhuispoort.  lees meer