Donatie Stichting Blokhuispoort

Donatie Stichting Blokhuispoort

Stichting Blokhuispoort promoot de geschiedenis van de voormalige gevangenis. Met het Online Museum Blokhuispoort promoten wij ruim 500 jaar geschiedenis van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring Leeuwarden. Met uw donatie kunnen wij de Stichting Blokhuispoort onderhouden. Wij bewaren ook de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland, het Korps gestichtswacht en gevangenen op de glasplaat.

De Stichting Blokhuispoort draait geheel op vrijwilligers en wij ontvangen geen subsidies.  


Cadeautjes, omdat het kan

Dertien E-books worden als cadeau beschikbaar gesteld. Meer dan duizend A4 tekst is verdeeld over dertien E-books. Unieke en bijzondere verhalen die door de jaren heen zijn verzameld over de geschiedenis van de voormalige gevangenis en Huis van Bewaring Leeuwarden. E-books


Donaties

Helpt u ons mee om het verhaal van DeBlokhuisPoort te kunnen blijven vertellen.  Stichting Blokhuispoort bestaat alleen uit vrijwilligers die hun diensten gratis beschikbaar stellen. Uw donatie is volledig aftrekbaar voor de belastingdienst omdat wij de culturele ANBI status hebben. 

Doneren via de bank

Bank IBAN: NL78RABO0151896577

BIC: RABONL2U  T.n.v. Stichting Blokhuispoort  

KvK nummer:  01160755 Leeuwarden 

Culturele ANBI:  821120049

  • Uw donatie is volledig aftrekbaar voor de belasting.
  • Stichting Blokhuispoort heeft de status van Culturele ANBI. 
Donatie museum blokhuispoort


Online doneren via Geef.nlSponsor worden van Stichting Blokhuispoort?

Wij waarderen onze sponsoren enorm en wij zetten ze regelmatig in het zonnetje in ons netwerk. Met uw steun kunnen wij de geschiedenis van de voormalige gevangenis onderzoeken, bewaren en door vertellen. Word ook een sponsor van Stichting- Museum Blokhuispoort.  lees meer


Donatie artikelen

Wij verzamelen ook artikelen voor het archief, donaties worden met zorg bewaard en eventueel in een minitentoonstelling getoont aan onze bezoekers .


2022

Sleutelkastje met prikkloksleutel. Op bepaalde punten in het gebouw hing een kastje aan de muur met daarin een sleutel die je in de klok kon steken en een keer omdraaien. Ieder sleuteltje heeft een uniek nummer en zo kon er gecontroleerd worden op welk tijdstip je op een bepaalt punt in het gebouw was.  Dit artikel is door J. Vellenga gedoneert op donderdag 17 feb 2022.