Partners Stichting Blokhuispoort


Stichting Blokhuispoort kan niet bestaan zonder partners die ons op verschillende manieren ondersteunen en met ons samenwerken. Om onze rol midden in de samenleving gestalte te geven en onze hoge ambities te realiseren, zoeken wij meer dan ooit partners. Partijen die ons willen helpen en die met ons gaan samenwerken. Wij bedanken alle partners, particuliere en zakelijke vrienden die ons een warm hart toedragen en ons meehelpen onze ambities te verwezenlijken.


Partners Stichting Blokhuispoort

Linkpartners


Logo Keurmerk Platform Online Musea
Logo Stichting BOEi
Logo Fries Verzetsmuseum
Logo Gevangenismuseum Veenhuizen
Logo Museum federatie Fryslan


Partner Stichting Blokhuispoort

Onze stichting draait geheel op vrijwilligers en hebben de hulp hard nodig om de oplopende kosten te kunnen betalen en om ons verder te ontwikkelen. Wij waarderen onze partners enorm en zetten ze regelmatig in het zonnetje in ons netwerk. Wij verwelkomen u ook als nieuwe partner van Stichting Blokhuispoort.

Contactformulier


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Stichting Blokhuispoort

De website is een onderdeel van Stichting Blokhuispoort. Secretariaat is telefonisch bereikbaar van 19:00 uur tot 20:00 uur via: 0629975022

Stichting Boei

Stichting BOEi is eigenaar van DeBlokhuisPoort, een onderneming  met een passie voor het restaureren van cultureel erfgoed.

Koninklijke Bibliotheek

De website blokhuispoort.nl wordt gearchiveerd door de Koninklijke Bibliotheek.

Logo Online Musea

Lid van Platform Online Musea , voor en door verzamelaars die het Nederlands erfgoed bewaren.