Sponsor Stichting- Museum Blokhuispoort


Stichting Blokhuispoort draait geheel op vrijwilligers en ontvangen geen enige vorm van subsidie. Wij hebben uw ondersteuning hard nodig om de oplopende kosten te kunnen betalen en om verder te kunnen ontwikkelen.

 

Wij waarderen onze sponsoren enorm en wij zetten ze regelmatig in het zonnetje in ons netwerk. Met uw steun kunnen wij de geschiedenis van de voormalige gevangenis onderzoeken, bewaren en door vertellen. Word ook een sponsor van Stichting- Museum Blokhuispoort.


 

De Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) is een landelijke dienst van DJI en verzorgt het vervoer van arrestanten, gedetineerden en vreemdelingen. DV&O verleent daarnaast bijstand bij calamiteiten in (justitiële) inrichtingen en detacheert beveiligingsmedewerkers ter ondersteuning van organisaties die aan Veiligheid en Justitie gelieerd zijn.

W.Helfrich SEO Webdesign Pro123 Dagelijks wordt de website blokhuispoort.nl bijgewerkt en gecontroleerd op de juiste werking. De website heeft LiveChat ondersteuning. De website blokhuispoort.nl is gemaakt met JimdoBusiness 

Bruining AdministratiesWij zijn een administratiekantoor dat administraties verzorgt voor het midden - en kleinbedrijf en Particulieren. Wij verzorgen ook de administratie van Stichting Blokhuispoort. 

Bruining administraties

Gerard Buising

Gerrard Buising. Vanaf 1989 ben ik werkzaam als glazenier en restauratieschilder. In mijn atelier houd ik mij bezig met restauratieschilderwerk. (Oude schildertechnieken) Het Atelier is geopend op afspraak, 0615212903 Floris Versterstraat 3. 8932 BR. Leeuwarden  Website

Onze adverteerders


Vakantiehuizen en appartementen
Vakantiehuizen en appartementen

Aanmeldformulier

Voor nieuwe sponsoren kunt u het formulier invullen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de mogelijkheden van sponsoring.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.