Aanvraag inlogcode oud personeel "De Blokhuispoort"


Hallo oud collega, leuk dat je nieuwsgierig bent naar de afgeschermde pagina. Zonder jullie is er geen geschiedenis geschreven over "De Blokhuispoort". Vele verhalen zijn al bekend, maar er zijn nog zo veel verhalen die niet openbaar zijn. Help ons mee om de geschiedenis zoveel mogelijk compleet te maken.

 

Mijn verzamelwoede is begonnen op de ICT afdeling bij Haaye in 2002, van de directie mocht ik op de zolder in het archief rondneuzen. Mijn eerste resultaat was een website en een CD-Rom over de Blokhuispoort die in 2004 werd uitgegeven en het eerste exemplaar overhandigd aan de verzetsstrijder Goffe Hoogsteen. De overhandiging van de CD-Rom was tijdens het 60 jarige herdenking van de Overval 8 dec 1944 in de POV ruimte. Mijn verzamelwoede is alleen maar sterker geworden en heb ook Sylvia Beers meegekregen met het verzamelvirus. Vele artikelen zijn weer boven water gekomen en dagelijks zoeken wij internet af naar nieuwe oude feiten over dat bijzondere gebouw met zijn bijzondere medewerkers. 

 

Help ons mee en wie weet krijg je weer contact met uit het oog verloren oud collega. De adresgegevens worden niet opgeslagen op onze website, dus hackers kunnen nooit de adresgegevens stelen. De gegevens worden in onze administratie van het secretariaat opgeslagen en zullen nooit zonder toestemming worden vrijgegeven.

Aanvraag formulier 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.