Museum Blokhuispoort

Museum Blokhuispoort · 31 juli 2018
De directeur houdt toezicht op de luchtplaats. Directeur A.B.R. Jansen Een bijzondere man in een bijzondere strafgevangenis Leeuwarden.

Museum Blokhuispoort · 27 mei 2018
De prikklok die werd gebruikt tijdens nachtdiensten in de gevangenissen. Weer een mooie aanwinst voor Museum Blokhuispoort.

Museum Blokhuispoort · 25 maart 2018
Nieuwe aanwinst zeer zeldzame munt, 25 cent muntstuk van de Bijzondere Strafgevangenis Leeuwarden aangekocht. De munt..

Museum Blokhuispoort · 15 januari 2018
Op 15-01-2018 is een zeer zeldzaam 5 cent muntstuk van de Strafgevangenis Leeuwarden aangekocht. Het muntstuk werd aangeboden op marktplaats.

Museum Blokhuispoort · 30 november 2017
Maquette "DeBlokhuisPoort" op reis. De maquette is ondergebracht in de personeelsgang van "PI Leeuwarden" voorheen "De Marwei", de maquette is een mooie plek om oude verhalen over "DeBlokhuisPoort" door te geven".

Museum Blokhuispoort · 12 november 2017
Webshop Museum Blokhuispoort Nu ook betalen met iDEAL en PAYPAL. Dvd "de Overval" inclusief boekje G.Fokkema, Stephan Kraan "Totaalweigeraar" en Dickensville Blokhuispoort en vele E-books

Museum Blokhuispoort · 31 oktober 2017
Collectie en inventaris even verhuizen. De maquette Blokhuispoort elders ondergebracht. Ieder museum is bezig met het ontzamelen. Opbouw en het ontmantelen van een museum.

Museum Blokhuispoort · 07 oktober 2017
Schrijf jij ook mee. Deel je verhaal met ons over de voormalige gevangenis van Leeuwarden "De Blokhuispoort". Heb jij een verhaal dat betrekking heeft op "De Blokhuispoort" dat geschiedenis moet maken, stuur dan jouw verhaal in.

Museum Blokhuispoort · 15 september 2017
Stichting Blokhuispoort heeft een start gemaakt met het ontzamelen van de collectie en inventaris van Museum Blokhuispoort.

Museum Blokhuispoort · 06 september 2017
Nieuwe aanwinst voor de collectie van Stichting Blokhuispoort. De onderste schaar is aangekocht.

Meer weergeven