Stichting Blokhuispoort

Stichting Blokhuispoort · 01 december 2017
1 december online. Gevangen in Glas. 1804 glasplaten, Fotograferen op de glasplaat. In 1871 vond de Engelse arts en fotograaf Richard Maddox een methode uit. Namen bij de glasplaten

Stichting Blokhuispoort · 04 oktober 2017
Wij verwelkomen de Dienst Vervoer en Ondersteuning als sponsor en partner van Stichting Blokhuispoort.

Stichting Blokhuispoort · 24 augustus 2017
Slotfeest Blokhuispoort 19 juni 2008 Locatie: Blokhuispoort binnenplaats Aantal gasten middagdeel: 100 Aantal gasten avonddeel: 200

Stichting Blokhuispoort · 17 augustus 2017
Wat weet jij van het Friese gevangeniswezen af? Stichting Blokhuispoort maakt af en toe een kennisquiz over de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland.

Stichting Blokhuispoort · 14 augustus 2017
Culturele ANBI status + jaarverslagen Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Stichting Blokhuispoort heeft geen winstoogmerk.

Stichting Blokhuispoort · 11 augustus 2017
Twitter is een gratis internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. Het is een sociaalnetwerksite waarbij mensen op elkaar kunnen reageren en elkaar kunnen volgen.

Stichting Blokhuispoort · 10 augustus 2017
10 augustus een dag om bij stil te staan, Stichting Blokhuispoort viert zijn 8 jarig jubileum. Wij zijn trots dat wij op eigen kracht het erfgoed "De Blokhuispoort" kunnen promoten en de geschiedenis van dit bijzondere gebouw bewaren. Dank aan alle vrijwilligers die hier aan mee werken.

Stichting Blokhuispoort · 05 augustus 2017
Stichting Museum Blokhuispoort bestaat volledig uit vrijwilligers. Wij promoten en bewaren de geschiedenis van de voormalige gevangenis van Leeuwarden en de geschiedenis van het gevangeniswezen van Friesland. Spreekt dit jou aan, ...

Stichting Blokhuispoort · 04 augustus 2017
Om Stichting Blokhuispoort tot een succes te maken, hebben wij de betrokkenheid en bijdragen van particuliere en zakelijke vrienden hard nodig. Overheidssubsidies zijn niet meer vanzelfsprekend. De Blokhuispoort is een van de mooiste gevangenissen. Voelt u zich verbonden met de Blokhuispoort en u vindt dat de geschiedenis moet worden doorvertelt? Steun ons met een kleine bijdrage en wij zijn u erg dankbaar.

Stichting Blokhuispoort · 04 augustus 2017
Stichting Blokhuispoort introduceerd een nieuwe tool, "Nieuws". Wij schrijven hier nieuws voor onze bezoekers en items die betrekking hebben op gebeurtenissen van het verleden op de desbetreffende dag. Deze tool is een alternatief voor nieuwsbrieven. Het artikel kan worden gedeeld op Facebook, Twitter en via de e-mail. Veel plezier met het lezen van de toekomstige nieuwsberichten van Stichting Blokhuispoort.