Review


Beste bezoeker van DeBlokhuisPoort, enige tijd geleden heb je kennis kunnen maken met de vrijwilligers van museum Blokhuispoort.  Dit kan zijn via onze V.I.P. arrangementen of in de wandelgangen van DeBlokhuisPoort.

 

Klantbeoordelingen zijn belangrijk. Wij hopen dat je tevreden bent met onze manier van werken en zijn benieuwd naar je bevindingen. Dankzij je feedback kunnen wij onze dienstverlening eventueel verbeteren. Alvast bedankt voor de moeite om een review te schrijven. Als dank voor je review stellen wij onze twaalf E-books gratis voor je beschikbaar. 

(Zie onder de reviews)

Schrijf een review


Commentaren: 9
  • #9

    Marjan en Kees (zondag, 19 september 2021 19:50)

    Zeer interessante en leuke rondleiding gehad. Mooie ervaring! We waren met z'n 4e in de VIP-toer. Indrukwekkend om alles te ervaren en zien!
    Een absolute aanrader!

  • #8

    Bram (zondag, 19 september 2021 17:02)

    We hebben een rondleiding gehad van Harrie. Hij wist veel te vertellen over de gevangenis en hoe het er in verschillende tijden aan toe ging. Zeer interessant om te horen en te zien! Een echte aanrader.

  • #7

    Suus en Es (zaterdag, 18 september 2021 23:31)

    Een fantastische rondleiding gehad door de delen van de gevangenis waar je normaal gesproken niet kan komen. Genoten van de boeiende verhalen over de gevangenen en het gevangenis leven. Een echte aanrader.
    Daarna nog een bezoekje gebracht aan de leuke ateliers die in de oude cellen zijn gehuisvest.

  • #6

    Marijke (woensdag, 08 september 2021 15:31)

    Wij hebben een interessante middag in de blokhuispoort gehad. Er was een “oude” bewaker die ons van alles vertelde zonder teveel toeristische poespas. Een aanrader!

  • #5

    G.Dijkstra (zondag, 05 september 2021 22:46)

    We hebben gebruik gemaakt van het Vip Arrangement.
    De groep bestond uit 6 personen, inclusief gids Willem en een gids in opleiding.
    Het was erg leuk en leerzaam.
    Het gebouw is aan de buitenkant al prachtig, maar door het bezichtigen van de verschillende ruimtes en met de verhalen erbij van de gids kun je je beter een voorstelling maken van wat hier allemaal heeft afgespeeld.
    Het is het voor ons voor herhaling vatbaar, mede dankzij de gids.
    Een leuke aanrader !

  • #4

    Rutten (zondag, 05 september 2021 19:58)

    Geweldige ervaring. Wat een historie in zo'n gebouw en hoe mooi dat er nu verschillende partijen gebruik kunnen maken van de oude gevangenis.
    De rondleiding was super. Veel kennis door de gids. Indrukwekkend ook dat het een aantal jaren geleden nog gewoon in gebruik was.
    Wij waren met ons gezin met drie kinderen vanaf 13 jaar. Zij hebben na de rondleiding nog alle open cellen bekeken. Zowel die waar verhalen van gedetineerden waren als die van de verhuurde waar leuke spulletjes verkocht werden.

  • #3

    Lourens (dinsdag, 31 augustus 2021 10:57)

    In juli 2021 hebben wij genoten van rondleiding. De vrijwilliger had zelf jarenlang op de administratie van Blokhuispoort gewerkt. Zij eas heel enthousiast en kon op een boeiende wijze zeer veel vertellen over de gevangenis. De volgende keer nog een keer, want je kunt kiezen uit meerdere rondleidingen.

  • #2

    Karin van Brussel (maandag, 30 augustus 2021 13:55)

    Een leerzame en interessante rondgang door de gangen en kamers van de oude gevangenis. De gids wist veel informatie door te geven waardoor de rondgang nog leuker werd. Echt een aanrader als je van geschiedenis houdt. Karin van Brussel

  • #1

    Fam. de Groot (maandag, 30 augustus 2021 10:47)

    Wij hebben een VIP arrangement de History Tour gedaan in De Blokhuispoort en hebben een geweldige avond gehad. Wat een indrukwekkende verhalen van de gids en hebben een rondleiding gekregen door het gebouw. We kregen "water en brood" tijdens een presentatie in de oude directeurskamer. Wij hebben erg genoten en raden een ieder dit aan als familie uitje. Alle lof voor de begeleiding en ik zal zeker de e-books gaan lezen, nogmaals bedankt voor deze unieke beleving, Groetjes Harrie de Groot.


Je cadeau

De 12 E-books worden nu vrij gegeven en als cadeau beschikbaar gesteld. Meer dan duizend A4 tekst is verdeeld over twaalf e-books. Unieke en bijzondere verhalen die door de jaren heen zijn verzameld over de geschiedenis van de voormalige gevangenis en Huis van Bewaring Leeuwarden. Stichting Blokhuispoort vindt het belangrijk dat het verhaal van DeBlokhuisPoort moet worden doorgegeven op welke manier dan ook. Veel leesplezier en misschien wilt u een donatie geven aan Stichting Blokhuispoort via GEEF.NL zodat wij het verhaal kunnen blijven doorgeven.

(Klik op de afbeelding om de E-books te kunnen downloaden).


E-book DeBlokhuisPoort