Lezingen Stichting Blokhuispoort


Wij verzorgen (educatieve) lezingen in Friesland.

Een verhaal over de Cipier en zijn belevenissen en een verhaal over de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland. Gevangen zijn in Friesland door de jaren heen. Twee uur lang wordt u meegenomen in de wereld van het gevangeniswezen. Verhalen uit de eerste hand met bijzondere beelden uit de gevangenissen van Friesland. Informatie kunt u  aanvragen via het onderstaand formulier "Boekingen" Lezingen op maat kunnen ook worden gegeven.

De Cipier

Gevangen in Friesland

Informatie

Doelgroep: 

Scholen en verenigingen en de geschikte leeftijd is vanaf 16 jaar. De lezingen zijn zowel educatief als informatief. De lezing wordt afgestemd op de aanwezigen.


Uitgebreide informatie over de lezingen kunt u opvragen via het formulier "Boekingen".  Wij sturen u via de e-mail alle informatie toe. Wij garanderen een geslaagde lezing- beleving bij u op locatie. Wij komen naar u toe met een bijzonder verhaal en eventueel met bijzondere mensen, o.a Gerrit Fokkema bevrijd op 8 dec 1944 en Stephan Kraan heeft 12 maanden gevangenisstraf in 1981 uitgezeten voor het weigeren om in militaire dienst te gaan.

 

Formulier "Informatie boekingen"


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

U kunt ook informatie opvragen via info@blokhuispoort.com of bellen met 0629975022

Lezingen die zijn geweest