Partners Stichting Blokhuispoort


Stichting Blokhuispoort kan niet bestaan zonder partners die ons op verschillende manieren ondersteunen en met ons samenwerken. Om onze rol midden in de samenleving gestalte te geven en onze hoge ambities te realiseren, zoeken wij meer dan ooit partners. Partijen die ons willen helpen en die met ons gaan samenwerken. Wij bedanken alle partners, particuliere en zakelijke vrienden die ons een warm hart toedragen en ons meehelpen onze ambities te verwezenlijken.

Partners Stichting Blokhuispoort

Sponsors Stichting Blokhuispoort

Onze stichting draait geheel op vrijwilligers en hebben de hulp hard nodig om de oplopende kosten te kunnen betalen en om ons verder te ontwikkelen. Wij waarderen onze sponsoren enorm en zetten ze regelmatig in het zonnetje in ons netwerk. Wij verwelkomen u ook als nieuwe sponsor van Stichting - Museum Blokhuispoort.

 

W.Helfrich SEO Webdesign Pro123

Dagelijks wordt de website blokhuispoort.nl bijgewerkt en gecontroleerd op de juiste werking. De website blokhuispoort.nl is gemaakt met JimdoPro 

 

Bruining Administraties. Wij zijn een administratiekantoor voor het midden - en kleinbedrijf en Particulieren. Wij verzorgen ook de administratie van Stichting Blokhuispoort.   Bruining administraties

Friese producten, Fryske kadoos en Friese souvenirs. 

Binnen 24 uur meer dan 1500 Friese artikelen en Friesland souvenirs uit voorraad leverbaar, of af te halen op dinsdag en vrijdag in ons bedrijf.  

5% korting bij gebruik Kortingscode: BLOKHUISPOORT 

Bezoek de website voor de beste Friese cadeaus, souveniers . www.friese-producten.nl

Roef 7 muziekstudio

 

Roef 7. De geluidsbestanden van gevangenkoor zijn op 18-06-2016 bewerkt, de kwaliteit was erg slecht met veel ruis. De geluidsbestanden zijn bewerkt door Ronald Kloosterman van de opnamestudio  Roef 7 uit Drachten.

Sponsorformulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.