Sponsor Stichting- Museum Blokhuispoort


Stichting Blokhuispoort draait geheel op vrijwilligers en ontvangen geen enige vorm van subsidie. Wij hebben uw ondersteuning hard nodig om de oplopende kosten te kunnen betalen en om verder te kunnen ontwikkelen.

 

Wij waarderen onze sponsoren enorm en wij zetten ze regelmatig in het zonnetje in ons netwerk. Met uw steun kunnen wij de geschiedenis van de voormalige gevangenis onderzoeken, bewaren en door vertellen. Word ook een sponsor van Stichting- Museum Blokhuispoort.


 

De Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) is een landelijke dienst van DJI en verzorgt het vervoer van arrestanten, gedetineerden en vreemdelingen. DV&O verleent daarnaast bijstand bij calamiteiten in (justitiële) inrichtingen en detacheert beveiligingsmedewerkers ter ondersteuning van organisaties die aan Veiligheid en Justitie gelieerd zijn.

W.Helfrich SEO Webdesign Pro123 Dagelijks wordt de website blokhuispoort.nl bijgewerkt en gecontroleerd op de juiste werking. De website heeft LiveChat ondersteuning. De website blokhuispoort.nl is gemaakt met JimdoBusiness 

Bruining Administraties. Wij zijn een administratiekantoor dat administraties verzorgt voor het midden - en kleinbedrijf en Particulieren. Wij verzorgen ook de administratie van Stichting Blokhuispoort.  Bruining administraties

Friese producten, Fryske kadoos en Friese souvenirs. Binnen 24 uur meer dan 1500 Friese artikelen en Friesland. 

Kortingscode: BLOKHUISPOORT 

Bezoek de website www.friese-producten.nl

Aanmeldformulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.