Sponsor Stichting- Museum Blokhuispoort


Stichting Blokhuispoort draait geheel op vrijwilligers en ontvangen geen enige vorm van subsidie. Wij hebben uw ondersteuning hard nodig om de oplopende kosten te kunnen betalen en om verder te kunnen ontwikkelen.

 

Wij waarderen onze sponsoren enorm en wij zetten ze regelmatig in het zonnetje in ons netwerk. Met uw steun kunnen wij de geschiedenis van de voormalige gevangenis onderzoeken, bewaren en door vertellen. Word ook een sponsor van Stichting- Museum Blokhuispoort.


 

De Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) is een landelijke dienst van DJI en verzorgt het vervoer van arrestanten, gedetineerden en vreemdelingen. 

 

DV&O verleent daarnaast bijstand bij calamiteiten in (justitiële) inrichtingen en detacheert beveiligingsmedewerkers ter ondersteuning van organisaties die aan Veiligheid en Justitie gelieerd zijn.

W.Helfrich SEO Webdesign Pro123 Dagelijks wordt de website blokhuispoort.nl bijgewerkt en gecontroleerd op de juiste werking. De website heeft LiveChat ondersteuning. De website blokhuispoort.nl is gemaakt met JimdoPro 

 

Bruining Administraties. Wij zijn een administratiekantoor dat administraties verzorgt voor het midden - en kleinbedrijf en Particulieren. Wij verzorgen ook de administratie van Stichting Blokhuispoort.  Bruining administraties

Roef 7 muziekstudio

Roef 7. De geluidsbestanden van gevangenkoor zijn op 18-06-2016 bewerkt, de kwaliteit was erg slecht met veel ruis. De geluidsbestanden zijn bewerkt door Ronald Kloosterman van de opnamestudio  Roef 7 uit Drachten.

Friese producten, Fryske kadoos en Friese souvenirs. Binnen 24 uur meer dan 1500 Friese artikelen en Friesland souvenirs uit voorraad leverbaar, 

 

5% korting bij gebruik Kortingscode: BLOKHUISPOORT 

Bezoek de website www.friese-producten.nl

Sponsorformulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.