Vrienden van Museum Blokhuispoort

Vrienden

Vrienden van Museum Blokhuispoort

Ben je nieuwsgierig naar het gevangeniswezen en specifiek naar de gevangenissen van Friesland, dan ben je al onze vriend. Omdat de muren van de gevangenis niet kunnen praten vertellen de vrijwilligers van Museum Blokhuispoort de verhalen. Wij hebben jouw als vriend hard nodig, hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan onze tentoonstellingen, activiteiten en aankopen.

Volop vriendenvoordelen

Wij willen natuurlijk ook graag iets terugdoen en daarom bieden wij onze vrienden exclusieve voordelen: 

  • Introductie/ rondleiding Blokhuispoort;
  • Kennismaking pakket;
  • Uitnodigingen voor openingen;
  • 1x per jaar meet en greet met een mistery guest;
  • 10% korting in de museumwinkel/ webshop;
  • 50% korting op V.I.P. arrangementen;
  • Aanbiedingen via de vriendenpagina;
  • Actuele informatie via onze nieuwsbrief.

VriendenPas

Voor maar drie euro per maand (€ 36,00 per jaar) ben je twaalf maanden een Vriend van Museum Blokhuispoort en profiteer je van alle voordelen.

 

PartnerPas

Je kunt ook samen met je partner Vrienden worden van Museum Blokhuispoort. Samen betalen jullie € 60,00 per jaar. Alle voordelen gelden natuurlijk voor jullie allebei!

 

FamiliePas

Neem je familie gezellig mee naar de activiteiten van Museum Blokhuispoort en word Vriend voor maar € 120,00 per jaar. (Max. zes personen) Alle voordelen gelden natuurlijk voor jullie allemaal.


Fiscaal aantrekkelijk vriend zijn

Museum Blokhuispoort is door de belastingdienst aangemerkt als Cultureel Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Door deze ANBI-status zijn contributies en eventuele donaties aan de Stichting- Museum Blokhuispoort fiscaal aftrekbaar. 


Aanvraag Vriendenpas

Voor onze administratie kun je het onderstaande formulier invullen. Deze gegevens worden nooit aan derden doorgegeven en zijn alleen inzichtelijk door onze administratiemedewerkers. Je kunt betalen via IDeal of PayPal of overmaken op rekening  NL78RABO0151896577 t.n.v. Stichting Blokhuispoort met vermelding soort pas.

Betalen via webshop

Betalen via IDeal of PayPal. De pas is 12 maanden geldig en wordt niet automatisch verlengd. Wij nemen na 10 maanden weer contact met u op voor eventuele verlenging van de pas. Na betaling ontvangt u de pas die u gekozen hebt. De pas wordt op naam gezet en is niet overdraagbaar aan andere personen. De pas is ook een uitstekend cadeau om weg te geven. De pas met het kennismakingspakket wordt naar het opgegeven adres verzonden.


Vriendenpas

Vriendenpas
Een persoon

Vriendenpas Museum Blokhuispoort

€ 36,00

Partnerpas

Partnerpas

Twee personen

Partnerpas

€ 60,00

Familiepas

Familiepas

Zes personen

Familiepas

€ 120,00Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Doneren

Wanneer u geen Vriendenpas wilt hebben maar ons toch wilt ondersteunen dan kunt u altijd een donatie doen. Via de donatiepagina kunt u alle informatie vinden om een donatie te geven aan Museum Blokhuispoort.