Webshop Online Museum Blokhuispoort


Winkel Museum Blokhuispoort

De online winkel van Stichting- Museum Blokhuispoort. Sommige artikelen zijn te bestellen bij onze partners en zij regelen voor ons de bestellingen en afhandelingen. De E-books en Dvd verkopen wij in eigen beheer. De gehele opbrengst gaat naar de Stichting Blokhuispoort ten behoeve van exposities en ontwikkeling.

 

De stichting Blokhuispoort bestaat geheel uit vrijwilligers en ontvangt geen enige vorm van subsidie.  Wij bestaan uitsluitend van particulieren donaties.


Dvd "De overval" 8 dec 1944 leeuwarden

DvD De Overval

FILM DE OVERVAL (DVD) (1962) gerestaureerd 29 jan 2002  - De speelfilm 'De Overval' uit 1962, naar het scenario van dr. Lou de Jong.

€ 10,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

De Overval 1944 Gerrit Fokkema

Een lange nacht

Eerbetoon aan zeldzaam gedurfde actie. In cel vijf zaten ruim 65 jaar geleden Gerrit Fokkema, zijn vader en zijn broer Ruurd. 

€ 2,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

2 x levenslang. In de jaren 1992 tot en met 2000 verschenen in het P.O.V. Justitia-blad NORMAAL regelmatig de verhalen “Tweemaal Levenslang” geschreven door de heer H.S. Born, oud-directeur van de Blokhuispoort. Hij vertelt hierin over de tijd dat hij hier werkzaam was. Dat de verhalen nog steeds aanspreekt, blijkt wel uit de belangstelling.  

2x levenslang

E-Book met 31 pagina's

€ 2,50Verhalen van De Cipier uit het Huis van Bewaring “De Blokhuispoort”. Een gevangenbewaarder of cipier is een functionaris binnen het gevangenis wezen. Verschillende namen zijn er voor de cipier, gevangen bewaker, bewaker, Penitentiair Inrichting werker.

De Cipier vertelt

€ 2,50Survival Team Blokhuispoort. De boys van "De Blokhuispoort", survival in de Hooge Veenen Belgische Ardennen. De boys van de Blokhuispoort waren al vanaf 1991 te vinden in de wildernis van de ongerepte natuur van de Hooge Veenen in de Belgische Ardennen. 

Survival Team BHP

E-Book met 25 pagina's.

€ 2,50IJje Wijkstra. Op 18 januari 1929 wacht Wijkstra de veldwachters op met een karabijn.  

 

Durk Tabak. Durk is een tweevoudig moordenaar en kunstenaar. In 1930 werd Tabak veroordeeld tot 15 jaar cel.

IJje Wijkstra Durk Tabak

E-book met 

€ 2,50© Het auteursrecht is het exclusieve recht van de maker van een werk, bijvoorbeeld een boek, muziek, een wetenschappelijk publicatie of een kunstwerk, om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen. Dit auteursrecht (copyright) rust bij de maker. De maker heeft het alleenrecht om het werk te exploiteren en kan voorwaarden stellen aan diegenen die iets met het werk willen doen.

© “vermenigvuldigen en openbaar maken van deze E-books zonder toestemming is strafbaar.”


Kopen met korting bij onze sponsor Friese Producten.nl

Friesland's goedkoopste en grootste (web)winkel Friese producten, Fryske kadoos en Friese souvenirs.

 

Binnen 24 uur meer dan 1500 Friese artikelen en Friesland souvenirs uit voorraad leverbaar

5% korting bij gebruik van de Kortingscode: BLOKHUISPOORT  
                            (Hiermee steunt u ook de Stichting Blokhuispoort)

Bezoek de website voor de beste Friese cadeaus, souveniers :            www.friese-producten.nl


Kopen bij bol.com "Boeken over de Blokhuispoort"

Games voordeelweken juli 2016