V.I.P. rondleiding

Rondleiding De Blokhuispoort

Museum Gids

Nieuwe activiteiten, de V.I.P. Tour en de V.I.P. Tour special
Onder begeleiding van een gids bezoek je de mooiste hotspots van de voormalige gevangenis. Met unieke verhalen die inzicht geven over het leven in deze Bijzonder Strafgevangenis en Huis van Bewaring te Leeuwarden. De V.I.P. Tour gaat langs de oude strafcellen, het cellenblok en de historische directeurskamer met al zijn geheimen. De V.I.P. tour duurt ongeveer 45 minuten met max. 6 personen. De V.I.P. Tour special is alleen op de zondagmiddag te reserveren en duurt ruim anderhalf uur met max. 10 personen.


VIP rondleidingen
Familie VIP rondleiding

Informatie

De V.I.P. Tour en de V.I.P. Tour special worden in het Nederlands gegeven en door de vele trappen in het gebouw is het niet geschikt voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn. Het startpunt is in de H-vleugel bij de maquette, waar ook het Alibi Hostel en de winkeltjes bevinden.

Je aanmelding gaat naar de planning of de reservering naar bevestigen kan worden gemaakt. Mogelijk is de dag en / of tijd van je voorkeur volgeboekt. Wij werken het liefst met kleine groepjes per rondleiding, zo krijgt iedere deelnemer volop de aandacht.  

 

Aanmeldingen in een werkweek na 18:uur worden standaard de volgende dag verwerkt.  

Aanmeldingen op de vrijdag na 20:00 uur worden de daaropvolgende maandag  verwerkt. 


Aanmelden

V.I.P. Tour (5,00 p.p.)  met maximaal 6 personen

Donderdagmiddag: 13:00 uur - 14:15 uur - 15:30 uur

Zaterdagmiddag: 13:00 uur - 14:15 uur - 15:30 uur

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


V.I.P. Tour special (7,50 p.p.) met maximaal 10 personen

Zondagmiddag is er een speciale editie van de V.I.P. Tour, beleef ruim anderhalf uur  het verhaal van DeBlokhuisPoort. De gids laat u historische plaatsen zien binnen de oude gevangenis waar bijzondere gebeurtenissen hebben plaats gevonden. Een zondagmiddag om nooit meer te vergeten. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.