History Tour

Door de toename van coronabesmettingen zijn wij genoodzaakt om de V.I.P. arrangementen voorlopig te stoppen. Wij willen onze vrijwilligers en bezoekers niet onnodig blootstellen aan het coronavirus. 


History Tour

History Tour, wij nemen je mee de geschiedenis in vanaf 1499 tot heden. Je krijgt van ons een VIP behandeling d.w.z wij nemen alle tijd voor je. Wij nodigen je uit in de voormalige Bijzondere Strafgevangenis waar wij de geschiedenis van het blokhuis tot cultureel bedrijvencentrum in woord en beeld vertellen. Ruim 500 jaar geschiedenis passeert de revue. Wij nemen je ook mee naar de mooiste hotspots van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring.

 

Richtlijnen 

  • History Tour duurt minimaal 120 minuten maar kan wat uitlopen, wij nemen alle tijd voor je. 
  • History Tour start met minimaal 6 pers. tot max. 10 pers. Leeftijd vanaf 14 jaar en de spreektaal is Nederlands.
  • History Tour is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Enige reacties

  • Super leuk en was zeer leerzaam.
  • Was een mooie belevenis, goed beeld over de blokhuispoort gekregen.
  • Met mijn interesse (WO-II en schoonvader als gevangene) is het arrangement wel tegemoet gekomen aan mijn wensen. Ik heb gezien en gehoord wat ik wilde zien en horen
  • Leuk en zeer interessant, vertelt door mensen die uit ervaring spreken.
  • Goede opbouw van vertellen over de geschiedenis. Leuke interactie tussen bezoekers en medewerkers, ruimte voor eigen vragen en inbreng.

Reservering History Tour


Beleef deze historische reis en meld je aan via het contactformulier. Je ontvangt binnen 48 uur van ons een bevestiging met de beschikbaarheid van je keuze. Check voor de zekerheid ook de spambox. Heb je geen bericht gekregen? bel ons even op: 06 2997 5022, tussen 19:00 uur en 21:00 uur staan wij voor je klaar. Wanneer de tour is volgeboekt word je bericht met de mogelijkheid voor een andere datum/ tijdstip. Reserveer dus op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Prijs p.p. € 10,00 incl. boekje "Dit is DJI"


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.