Prison Guard

Prison Guard VIP arrangenment

Prison Guard, kom in contact met een "Cipier" ook wel gevangenisbewaarder. De belevenissen van een "Cipier" van vroeger en nu. Wat doet een "Cipier" van werk en hoe gaat de "Cipier"daar emotioneel mee om. Hoe was het vroeger om een "Cipier" zijn en wat zijn nu de grote veranderingen. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

Prison Guard speelt zich af in de oude directiekamer, deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel. De beleving doe je met maximaal 10 deelnemers, durf jij het aan om deze bijzonder ervaring te doorstaan met een Prison Guard.

 

 

Richtlijnen 

  • Ticket a €20,00 per persoon (maximaal 10 personen per VIP arrangement).
  • Prison Guard duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit. 
  • Minimum leeftijd 16 jaar.
  • Spreektaal is Nederlands.

Opgaveformulier

Via onderstaand formulier geeft u een voorkeur aan voor de Prison Guard. U ontvangt van ons een bevestiging met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Wanneer de Tour vol is bieden wij u een andere beschikbare datum aan. Tevens krijgt u een link door om de Tickets te bestellen en te betalen.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.