Prison Guard

Prison Guard VIP arrangenment

Prison Guard, kom in contact met een "Cipier" ook wel gevangenisbewaarder. De belevenissen van een "Cipier" van vroeger en nu. Wat doet een "Cipier" van werk en hoe gaat de "Cipier"daar emotioneel mee om. Hoe was het vroeger om een "Cipier" zijn en wat zijn nu de grote veranderingen. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

ZOMERKORTING
€ 5,-- korting op vijf V.I.P. arrangementen. The Hangman, Prisoner in Friesland, Prison Guard, Scary Prison en Dienstweigeraar achter Tralies. Actie loopt tot en met 31 augustus 2018, boek nu met korting!

Prison Guard speelt zich af in de oude directiekamer, deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel. De beleving doe je met maximaal 10 deelnemers, durf jij het aan om deze bijzonder ervaring te doorstaan met een Prison Guard.

 

Richtlijnen 

  • Ticket a € 20,00 per persoon (maximaal 10 personen per VIP arrangement).
  • Prison Guard duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit, aanvang 20:00 uur.  
  • Minimum leeftijd 16 jaar.
  • Spreektaal is Nederlands.

Enige reactie

  • Interessant verhaal.
  • Informatief en interactief verhaal, je kunt alles vragen aan de cipier. Best wel een zwaar beroep om met gevangenen om te gaan. Na zijn verhaal is het duidelijk geworden waarom het geen hotel is.
  • Best wel heftig cipier zijn, de verhalen van de cipier raken je wel. 

Opgaveformulier

Via onderstaand formulier geeft u een voorkeur aan voor de Prison GuardU ontvangt van ons een bevestiging binnen 24 uur met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Wanneer de Tour vol is bieden wij u een andere beschikbare datum/ tijd aan. Tevens krijgt u een link door om de Tickets te betalen. Heeft u binnen 24 uur geen bericht gekregen van ons dan kunt u altijd even bellen op: 0629975022


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.