Prison Guard VIP arrangenment

Door de toename van coronabesmettingen zijn wij genoodzaakt om de V.I.P. arrangementen voorlopig te stoppen. Wij willen onze vrijwilligers en bezoekers niet onnodig blootstellen aan het coronavirus. 


Prison Guard

Prison Guard, kom in contact met een "Cipier" ook wel gevangenisbewaarder. De belevenissen van een "Cipier" van vroeger en nu. Wat doet een "Cipier" van werk en hoe gaat de "Cipier"daar emotioneel mee om. Hoe was het vroeger om een "Cipier" zijn en wat zijn nu de grote veranderingen. Prison Guard speelt zich af in de voormalige Bijzondere Strafgevangenis.  Wij nemen je ook mee naar de mooiste hotspots van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring.

Richtlijnen 

  • Prison Guard duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit, aanvang 20:00 uur.  
  • Prison Guard start met minimaal 6 personen tot maximaal 10 deelnemers. 
  • Minimum leeftijd 14 jaar en de spreektaal is Nederlands.

Enige reactie

  • Interessant verhaal en leerzaam wat er achter de muren afspeelde van een gevangenis.
  • Informatief en interactief verhaal, je kunt alles vragen aan de cipier. Best wel een zwaar beroep om met gevangenen om te gaan. Na zijn verhaal is het duidelijk geworden waarom het geen hotel is.
  • Best wel heftig cipier zijn, de verhalen van de cipier raken je wel. 

Reservering /offerte


Beleef het verhaal van een bewaarder en meld je aan via het contactformulier. Je ontvangt binnen 48 uur van ons een bevestiging met de beschikbaarheid van je keuze. Check voor de zekerheid ook de spambox. Heb je geen bericht gekregen? bel ons even op: 06 2997 5022, tussen 19:00 uur en 21:00 uur staan wij voor je klaar. Wanneer de tour is volgeboekt word je bericht met de mogelijkheid voor een andere datum/ tijdstip. Reserveer dus op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Prijs p.p. € 10,00 incl. boekje "Dit is DJI"


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.