Prisoner in Friesland

Prisoner in Friesland. In de Middeleeuwen speelden kerk en geld een belangrijke rol in het geven van straffen. De mensen in de Middeleeuwen werden gedreven door angst. In Friesland werden arrestanten opgesloten in kerkers, stinsen, burchten, kastelen en blokhuizen. In kerken had je het hûnegat. Deze cellen werden ook wel in kloosters gevonden. Wij nemen je mee door de geschiedenis van het Friese gevangeniswezen. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

ZOMERKORTING
€ 5,-- korting op vijf V.I.P. arrangementen. The Hangman, Prisoner in Friesland, Prison Guard, Scary Prison en Dienstweigeraar achter Tralies. Actie loopt tot en met 31 augustus 2018, boek nu met korting!

Prisoner in Friesland speelt zich af in de oude directiekamer, deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel. De beleving doe je met maximaal 10 deelnemers, de Friezen wisten wel raad met misdadigers door de eeuwen heen. Wij laten je daar kennis mee maken.

 

Richtlijnen 

  • Ticket a € 20,00 per persoon (maximaal 10 personen per VIP arrangement).
  • Prisoner in Friesland duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit, aanvang 20:00 uur. 
  • Minimum leeftijd 21 jaar.
  • Spreektaal is Nederlands.

Enige reacties

  • Mooi verhaal, nooit geweten dat Friesland meerder gevangenissen had. Best wel heftig hoe ze vroeger met gevangenen omgingen.
  • Informatief met een goed verhaal.
  • Leuk uitje, wij werden er steeds bij betrokken en op onze vragen werd goed op ingespeeld. 
  • Veel nieuwe dingen gehoord en wat eng die bunker je zult daar maar een paar weken in moeten zitten. Dan waardeer je de vrijheid. Komen zeker terug voor de Scary Prison tour.

Opgaveformulier

Via onderstaand formulier geeft u een voorkeur aan voor de Prisoner in FrieslandU ontvangt van ons een bevestiging binnen 24 uur met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Wanneer de Tour vol is bieden wij u een andere beschikbare datum/ tijd aan. Tevens krijgt u een link door om de Tickets te betalen. Heeft u binnen 24 uur geen bericht gekregen van ons dan kunt u altijd even bellen op: 0629975022


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.