Prisoner in Friesland

Prisoner in Friesland. In de Middeleeuwen speelden kerk en geld een belangrijke rol in het geven van straffen. De mensen in de Middeleeuwen werden gedreven door angst. In Friesland werden arrestanten opgesloten in kerkers, stinsen, burchten, kastelen en blokhuizen. In kerken had je het hûnegat. Deze cellen werden ook wel in kloosters gevonden. Wij nemen je mee door de geschiedenis van het Friese gevangeniswezen. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

Prisoner in Friesland speelt zich af in de oude directiekamer, deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel. De beleving doe je met maximaal 10 deelnemers, de Friezen wisten wel raad met misdadigers door de eeuwen heen. Wij laten je daar kennis mee maken.

 

Richtlijnen 

  • Ticket a €20,00 per persoon (maximaal 10 personen per VIP arrangement).
  • Prisoner in Friesland duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit. 
  • Minimum leeftijd 16 jaar.
  • Spreektaal is Nederlands.

Opgaveformulier

Via onderstaand formulier geeft u een voorkeur aan voor de Prisoner in Friesland. U ontvangt van ons een bevestiging met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Wanneer de Tour vol is bieden wij u een ander beschikbare datum aan. Tevens krijgt u een link door om de Tickets te bestellen en te betalen.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.