Scary Prison arrangement
Scary Prison arrangement

Scary Prison

Scary Prison is een beleving,  je kruipt in de huid van een "bestaande veroordeelde" uit 1920 van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis te Leeuwarden. Het tijdbeeld speelt zich af in 1920 tot 1930. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

Scary Prison speelt zich af in de oude directiekamer. Daarna nemen wij jullie mee voor een korte tour naar een van de belangrijkste hotspots die nog te zien zijn in het Cultureel bedrijvencentrum "DeBlokhuisPoort". 

 

Scary Prison doe je met minimaal 5 personen tot maximaal 10 deelnemers.

 

Richtlijnen 

  • Scary Prison duurt 2 uur en loopt meestal wat uit.
  • Minimum leeftijd 16 jaar en de spreektaal is Nederlands.
  • Deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel.

Enige reacties

  • Je krijgt een kijkje in het verleden van het gevangeniswezen en ziet de verschillen met het tegenwoordige "gevangen" zijn. Alleen al het moeten dragen van het masker en de zwijgplicht, dit kan erg heftig overkomen.
  • Bijzondere ervaring om mee te maken hoe het is om als gevangene rond 1920 te worden behandeld. Je kruipt echt in de huid van een bestaande gevangene die verschrikkelijke dingen heeft gedaan. Na afloop een leuk presentje gekregen. De sprekers hebben een goed verhaal opgezet, een aanrader.
  • Andere kijk gekregen op het gevangeniswezen, is echt geen hotel, zeer leerzaam dit uitje.

Reservering / offerte


Scary Prison € 12,50 per persoon, incl. boekje "Dit is DJI"

Wanneer er minder dan 5 personen of max 10 aangemeld zijn, bieden wij u een andere beschikbare datum/ tijd aan. U ontvangt van ons een bevestiging binnen 48 uur met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Check ook uw spambox, bij geen bericht graag bellen tussen 19:00 uur tot 21:00 uur met 0629975022. 

 

Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.