Scary Prison arrangement

Door de toename van coronabesmettingen zijn wij genoodzaakt om de V.I.P. arrangementen voorlopig te stoppen. Wij willen onze vrijwilligers en bezoekers niet onnodig blootstellen aan het coronavirus. 


Scary Prison

Scary Prison is een beleving,  je kruipt in de huid van een "bestaande veroordeelde" uit 1920 van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis te Leeuwarden. Het tijdbeeld speelt zich af in 1920 tot 1930. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

Scary Prison speelt zich af in de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en wij nemen je ook mee naar de mooiste hotspots van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring.

 

Richtlijnen 

  • Scary Prison duurt 2 uur en loopt meestal wat uit.
  • Scary Prison start met minimaal 8 personen tot maximaal 10 deelnemers.
  • Minimum leeftijd 16 jaar en de spreektaal is Nederlands.

Enige reacties

  • Je krijgt een kijkje in het verleden van het gevangeniswezen en ziet de verschillen met het tegenwoordige "gevangen" zijn. Alleen al het moeten dragen van het masker en de zwijgplicht, dit kan erg heftig overkomen.
  • Bijzondere ervaring om mee te maken hoe het is om als gevangene rond 1920 te worden behandeld. Je kruipt echt in de huid van een bestaande gevangene die verschrikkelijke dingen heeft gedaan. Na afloop een leuk presentje gekregen. De sprekers hebben een goed verhaal opgezet, een aanrader.
  • Andere kijk gekregen op het gevangeniswezen, is echt geen hotel, zeer leerzaam dit uitje.

Reservering / offerte


Beleef deze historische reis en meld je aan via het contactformulier. Je ontvangt binnen 48 uur van ons een bevestiging met de beschikbaarheid van je keuze. Check voor de zekerheid ook de spambox. Heb je geen bericht gekregen? bel ons even op: 06 2997 5022, tussen 19:00 uur en 21:00 uur staan wij voor je klaar. Wanneer de tour is volgeboekt word je bericht met de mogelijkheid voor een andere datum/ tijdstip. Reserveer dus op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Prijs p.p. € 10,00 incl. boekje "Dit is DJI"


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.