Scary Prison

Scary Prison arrangement
Scary Prison arrangement

Scary Prison is een beleving,  je kruipt in de huid van een "veroordeelde" uit 1924 van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis te Leeuwarden. Het tijdbeeld speelt zich af in 1920 tot 1930.

Scary Prison speelt zich af in de oude directiekamer, deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel.

De beleving doe je met minimaal 5 personen tot maximaal 10 deelnemers.

Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

 

Richtlijnen 

  • Scary Prison duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit, aanvang 20:00 uur.  
  • Minimum leeftijd 16 jaar.
  • Spreektaal is Nederlands.

Enige reacties

  • Je krijgt een kijkje in het verleden van het gevangeniswezen en ziet de verschillen met het tegenwoordige "gevangen" zijn. Alleen al het moeten dragen van het masker en de zwijgplicht, dit kan erg heftig overkomen.
  • Bijzondere ervaring om mee te maken hoe het is om als gevangene rond 1920 te worden behandeld. Je kruipt echt in de huid van een bestaande gevangene die verschrikkelijke dingen heeft gedaan. Na afloop een leuk presentje gekregen. De sprekers hebben een goed verhaal opgezet, een aanrader.
  • Andere kijk gekregen op het gevangeniswezen, is echt geen hotel, zeer leerzaam dit uitje.

Opgaveformulier

Scary Prison € 12,50 per persoon. 
Wanneer er minder dan 5 personen aangemeld zijn of vol is, bieden wij u een andere beschikbare datum/ tijd aan. U ontvangt van ons een bevestiging binnen 24 uur met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Reserveer wel op tijd om teleurstelling te voorkomen. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.