Scary Prison

Scary Prison arrangement
Scary Prison arrangement

Scary Prison is een beleving,  je kruipt in de huid van een "veroordeelde" uit 1924 van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis te Leeuwarden. Het tijdbeeld speelt zich af in 1920 tot 1930.

ZOMERKORTING
€ 5,-- korting op vijf V.I.P. arrangementen. The Hangman, Prisoner in Friesland, Prison Guard, Scary Prison en Dienstweigeraar achter Tralies. Actie loopt tot en met 31 augustus 2018, boek nu met korting!

Scary Prison speelt zich af in de oude directiekamer, deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel. De beleving doe je met maximaal 10 deelnemers, sta jij sterk in je schoenen om deze bijzonder ervaring mee te maken. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

 

Richtlijnen 

  • Ticket a € 20,00 per persoon (maximaal 10 personen per VIP arrangement).
  • Scary Prison duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit, aanvang 20:00 uur.  
  • Minimum leeftijd 21 jaar.
  • Spreektaal is Nederlands.

Enige reacties

  • Je krijgt een kijkje in het verleden van het gevangeniswezen en ziet de verschillen met het tegenwoordige "gevangen" zijn. Alleen al het moeten dragen van het masker en de zwijgplicht, dit kan erg heftig overkomen.
  • Bijzondere ervaring om mee te maken hoe het is om als gevangene rond 1920 te worden behandeld. Je kruipt echt in de huid van een bestaande gevangene die verschrikkelijke dingen heeft gedaan. Na afloop een leuk presentje gekregen. De sprekers hebben een goed verhaal opgezet, een aanrader.
  • Andere kijk gekregen op het gevangeniswezen, is echt geen hotel, zeer leerzaam dit uitje.

Opgaveformulier

Via onderstaand formulier geeft u een voorkeur aan voor de Scary PrisonU ontvangt van ons een bevestiging binnen 24 uur met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Wanneer de Tour vol is bieden wij u een andere beschikbare datum/ tijd aan. Tevens krijgt u een link door om de Tickets te betalen. Heeft u binnen 24 uur geen bericht gekregen van ons dan kunt u altijd even bellen op: 0629975022


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.