The Hangman

Straffen van toen en nu

The Hangman is een beleving,  je beleefd de middeleeuwse straffen en de straffen die vandaag de dag worden uitgevoerd. Wij vertellen het verhaal van de beul (The Hangman) met beelden over straffen van toen en nu. Het tijdbeeld speelt zich af in Middeleeuwen tot heden. Straffen of belonen staat hier centraal. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

ZOMERKORTING
€ 5,-- korting op vijf V.I.P. arrangementen. The Hangman, Prisoner in Friesland, Prison Guard, Scary Prison en Dienstweigeraar achter Tralies. Actie loopt tot en met 31 augustus 2018, boek nu met korting!

Familie arrangementen vanaf 7 tot max 10 personen extra korting. 

The Hangman speelt zich af in de oude directiekamer, deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel. De beleving doe je met maximaal 10 deelnemers. Sta jij sterk in je schoenen om deze bijzondere ervaring  te doorstaan. 

 

Richtlijnen 

  • Ticket a € 20,00 per persoon (maximaal 10 personen per VIP arrangement).
  • The Hangman duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit, aanvang 20:00 uur. 
  • Minimum leeftijd 21 jaar.
  • Spreektaal is Nederlands.

Enige reacties

  • Veel informatie gekregen die ik nog nooit heb gehoord. Dit zet je wel aan het denken, je werd helemaal in het verhaal meegezogen. Ik heb een andere kijk gekregen over straffen. 
  • Best wel heftig maar een goed verhaal over straffen. Erg leerzaam en af en toe verbazing over dat dit nog steeds gebeurd die middeleeuwse straffen.
  • Een leerzaam thema, een aanrader voor mensen die met macht om moeten gaan.

Opgaveformulier

Via onderstaand formulier geeft u een voorkeur aan voor de The Hangman. U ontvangt van ons een bevestiging binnen 24 uur met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Wanneer de Tour vol is bieden wij u een andere beschikbare datum/ tijd aan. Tevens krijgt u een link door om de Tickets te betalen. Heeft u binnen 24 uur geen bericht gekregen van ons dan kunt u altijd even bellen op: 0629975022


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.