Hangman vip arrangement Blokhuispoort

Door de toename van coronabesmettingen zijn wij genoodzaakt om de V.I.P. arrangementen voorlopig te stoppen. Wij willen onze vrijwilligers en bezoekers niet onnodig blootstellen aan het coronavirus. 


The Hangman

Straffen van toen en nu

The Hangman is een beleving en wij laten je kennis maken met de middeleeuwse straffen en de straffen die vandaag de dag worden uitgevoerd. Wij vertellen het verhaal van de beul (The Hangman) met beelden over straffen van toen en nu. Het tijdbeeld speelt zich af in Middeleeuwen tot heden. Straffen of belonen staat hier centraal. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende zaken voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen.  Wij nemen je ook mee naar de mooiste hotspots van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring.

Richtlijnen 

  • The Hangman duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit.
  • The Hangman start met minimaal 6 pers. tot max. 10 pers.
  • Minimum leeftijd 16 jaar en de spreektaal is Nederlands.

Enige reacties

  • Veel informatie gekregen die ik nog nooit heb gehoord. Dit zet je wel aan het denken, je werd helemaal in het verhaal meegezogen. Ik heb een andere kijk gekregen over straffen. 
  • Best wel heftig maar een goed verhaal over straffen. Erg leerzaam en af en toe verbazing over dat dit nog steeds gebeurd die middeleeuwse straffen.
  • Een leerzaam thema, een aanrader voor mensen die met macht om moeten gaan.