The Hangman

Straffen van toen en nu

The Hangman is een beleving,  je beleefd de middeleeuwse straffen en de straffen die vandaag de dag worden uitgevoerd. Wij vertellen het verhaal van de beul (The Hangman) met beelden over straffen van toen en nu. Het tijdbeeld speelt zich af in Middeleeuwen tot heden. Straffen of belonen staat hier centraal. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. 

The Hangman speelt zich af in de oude directiekamer, deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel. De beleving doe je met maximaal 10 deelnemers. Sta jij sterk in je schoenen om deze bijzondere ervaring  te doorstaan. 

 

Richtlijnen 

  • Ticket a € 20,00 per persoon (maximaal 10 personen per VIP arrangement).
  • The Hangman duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit. 
  • Minimum leeftijd 21 jaar.
  • Spreektaal is Nederlands.

Opgaveformulier

Via onderstaand formulier geeft u een voorkeur aan voor de The HangmanU ontvangt van ons een bevestiging binnen 24 uur met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Wanneer de Tour vol is bieden wij u een andere beschikbare datum aan. Tevens krijgt u een link door om de Tickets te reserverenHeeft u binnen 24 uur geen bericht gekregen van ons dan kunt u altijd even bellen op: 0629975022


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.