Hangman vip arrangement Blokhuispoort

The Hangman

Straffen van toen en nu

The Hangman is een beleving en wij laten je kennis maken met de middeleeuwse straffen en de straffen die vandaag de dag worden uitgevoerd. Wij vertellen het verhaal van de beul (The Hangman) met beelden over straffen van toen en nu. Het tijdbeeld speelt zich af in Middeleeuwen tot heden. Straffen of belonen staat hier centraal. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende zaken voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen.  Wij nemen je ook mee naar de mooiste hotspots van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring.

Richtlijnen 

  • The Hangman duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit.
  • The Hangman start met minimaal 6 pers. tot max. 10 pers.
  • Minimum leeftijd 16 jaar en de spreektaal is Nederlands.

Enige reacties

  • Veel informatie gekregen die ik nog nooit heb gehoord. Dit zet je wel aan het denken, je werd helemaal in het verhaal meegezogen. Ik heb een andere kijk gekregen over straffen. 
  • Best wel heftig maar een goed verhaal over straffen. Erg leerzaam en af en toe verbazing over dat dit nog steeds gebeurd die middeleeuwse straffen.
  • Een leerzaam thema, een aanrader voor mensen die met macht om moeten gaan.

Reservering /offerte


Beleef deze historische reis en meld je aan via het contactformulier. Je ontvangt binnen 48 uur van ons een bevestiging met de beschikbaarheid van je keuze. Check voor de zekerheid ook de spambox. Heb je geen bericht gekregen? bel ons even op: 06 2997 5022, tussen 19:00 uur en 21:00 uur staan wij voor je klaar. Wanneer de tour is volgeboekt word je bericht met de mogelijkheid voor een andere datum/ tijdstip. Reserveer dus op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Prijs p.p. € 10,00 incl. boekje "Dit is DJI"


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.