The Hangman

Straffen van toen en nu

The Hangman is een beleving en speelt zich af in de oude directiekamer,  je beleefd de middeleeuwse straffen en de straffen die vandaag de dag worden uitgevoerd. Wij vertellen het verhaal van de beul (The Hangman) met beelden over straffen van toen en nu. Het tijdbeeld speelt zich af in Middeleeuwen tot heden. Straffen of belonen staat hier centraal.

 

Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. Daarna nemen wij jullie mee voor een korte tour naar een van de belangrijkste hotspots die nog te zien zijn in het Cultureel bedrijvencentrum "DeBlokhuisPoort".

The Hangman doe je met minimaal 5 personen tot maximaal 10 deelnemers. 

 

Richtlijnen 

  • The Hangman duurt minimaal 2 uur en loopt meestal wat uit.
  • Minimum leeftijd 16 jaar en de spreektaal is Nederlands.
  • Deze locatie is niet toegankelijk voor een rolstoel.

Enige reacties

  • Veel informatie gekregen die ik nog nooit heb gehoord. Dit zet je wel aan het denken, je werd helemaal in het verhaal meegezogen. Ik heb een andere kijk gekregen over straffen. 
  • Best wel heftig maar een goed verhaal over straffen. Erg leerzaam en af en toe verbazing over dat dit nog steeds gebeurd die middeleeuwse straffen.
  • Een leerzaam thema, een aanrader voor mensen die met macht om moeten gaan.

Reservering /offerte


The Hangman  € 12,50 per persoon, incl. boekje "Dit is DJI"
Wanneer er minder dan 5 personen of max 10 
aangemeld zijn, bieden wij u een andere beschikbare datum/ tijd aan. U ontvangt van ons een bevestiging binnen 48 uur met de beschikbaarheid van uw voorkeur. Check ook uw spambox, bij geen bericht graag bellen tussen 19:00 uur tot 21:00 uur met 0629975022. 

 

Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.