V.I.P. arrangementen betalen


Heb je een reservering aangevraagd, dan kun je hier de reservering vastleggen/ betalen voor een VIP arrangement.

Je kunt altijd even bellen voor extra informatie over de betaling.  

  • Ben je verhinderd, graag binnen 48 uur na reservering ons berichten. 
  • Graag de datum vermelden en het aantal personen in de winkelwagen.
  • Het secretariaat is bereikbaar van 19:00 uur tot 21:00 uur via: 0629975022

8 december 1944

Verhaal van de Overval

Prijs is p.p.

V.I.P. arrangement 8 december 1944

€ 10,00

Boekje Gerrit Fokkema

De laatste Getuige van "De Overval"

Wordt verstrekt tijdens VIP arrangement

Boekje De laatste Getuige van "De Overval"

€ 7,50De History Tour

De History Tour. Wij nemen je mee de geschiedenis in, (vanaf 1499 tot heden) waar wij de geschiedenis vertellen in woord en beeld over de voormalige gevangenissen van Leeuwarden. Daarna nemen wij jullie mee voor een korte tour naar een van de belangrijkste hotspots die nog te zien zijn in "DeBlokhuisPoort".  

Prijs is p.p. incl. boekje "Dit is DJI"

€ 10,00


Scary Prison

Scary Prison is een beleving,  je kruipt in de huid van een "veroordeelde" uit 1924 van de voormalige Bijzondere Strafgevangenis te Leeuwarden. Het tijdbeeld speelt zich af in 1920 tot 1930. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. Wij nemen jullie ook nog mee voor een korte tour naar een van de belangrijkste hotspots die nog te zien zijn in "DeBlokhuisPoort".

Prijs is p.p. incl. boekje "Dit is DJI"

€ 10,00

Prisoner in Friesland

Prisoner in Friesland. In de Middeleeuwen speelden kerk en geld een belangrijke rol in het geven van straffen. De mensen in de Middeleeuwen werden gedreven door angst. In Friesland werden arrestanten opgesloten in kerkers, stinsen, burchten, kastelen en blokhuizen. In kerken had je het hûnegat. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. Wij nemen jullie ook nog mee voor een korte tour naar een van de belangrijkste hotspots die nog te zien zijn in "DeBlokhuisPoort".

Prijs is p.p. incl. boekje "Dit is DJI"

€ 10,00


Prison Guard

Prison Guard, kom in contact met een "Cipier" ook wel gevangenisbewaarder. De belevenissen van een "Cipier" van vroeger en nu. Wat doet een "Cipier" van werk en hoe gaat de "Cipier"daar emotioneel mee om. Hoe was het vroeger om een "Cipier" zijn en wat zijn nu de grote veranderingen. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. Wij nemen jullie ook nog mee voor een korte tour naar een van de belangrijkste hotspots die nog te zien zijn in "DeBlokhuisPoort".

Prijs is p.p. incl. boekje "Dit is DJI"

€ 10,00


The Hangman

The Hangman is een beleving,  je beleefd de middeleeuwse straffen en de straffen die vandaag de dag worden uitgevoerd. Wij vertellen het verhaal van de beul (The Hangman) met beelden over straffen van toen en nu. Het tijdbeeld speelt zich af in Middeleeuwen tot heden. Straffen of belonen staat hier centraal. Tijdens dit VIP arrangement worden verschillende cases voorgelegd zodat het een interactief geheel wordt. Informatief maar ook educatief, je gelooft je oren niet en kom van de ene verbazing in de andere te vallen. Wij nemen jullie ook nog mee voor een korte tour naar een van de belangrijkste hotspots die nog te zien zijn in "DeBlokhuisPoort".

Prijs is p.p. incl. boekje "Dit is DJI"

€ 10,00