Free escape rooms

Escaperoom DeBlokhuisPoort

Speel online de escape rooms. Zoek de codes om de exit deur te kunnen openen. Je speelduur is 60 minuten in 4 rooms. Maak gebruik van alle middelen om de weg naar de vrijheid te vinden. Lees de vragen en de verborgen hints tijdens het spel. Kom jij straks in de Hall of Fame te staan?

Escape room 1 (kids)

Escape DeBlokhuisPoort is een gratis online spel met vier rooms waar je codeletters moet verzamelen om uiteindelijk een escape mogelijk te maken. Het spel kun je alleen spelen of met meerdere mensen.

 

Escape room 2

Er zijn vier rooms waar je van alles kunt tegenkomen. Benodigdheden:  Pen en papier; eindeloos geduld; fles water; een handdoek en een dosis doorzettingskracht. 


Escape room 3

Welkom in het spel Escape De Bunker. Het spel bestaat uit vier rooms. In iedere room is een opdracht. Kijk goed, niet alles lijkt op wat het is.

 

Escape room 4

Jouw ontsnappingsavontuur begint hier! Speel onze spannende online escape room Ghost en laat jouw puzzelvaardigheden en logica op de proef stellen.

 

Escape room 5 (Nieuw)
 Betreed een wereld doordrenkt van angst, moed en vastberadenheid, waar verzetsstrijders moedig weerstand boden tegen de onderdrukking. Jullie zijn gevangen gezet en onderworpen aan genadeloze ondervragingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0