09 oktober 2019
Maquette DeBlokhuisPoort weer op reis. Na twee jaar verblijft in de PI Leeuwarden is de maquette overgeplaatst naar DeBlokhuisPoort.

06 oktober 2019
Schandpaal in DeBlokhuisPoort, Selfie Hotspot op de H-vleugel van DeBlokhuisPoort. Een schandpaal, gerechtspaal, geselpaal of kaak is een paal waaraan iemand in de Middeleeuwen als strafmaatregel werd vastgebonden en te kijk werd gesteld.

04 oktober 2019
Cel 003 H-vleugel is vanaf 5 oktober te bezichtigen voor de bezoekers van DeBlokhuisPoort. Mini expo in het kaders van Maand vd Geschiedenis.

21 september 2019
De Maand van de Geschiedenis is het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Samen met honderden culturele, toeristische, literaire en mediaorganisaties brengen we geschiedenis onder de aandacht bij miljoenen Nederlanders.

Stichting Blokhuispoort · 04 september 2019
Stichting Blokhuispoort gaat de cel in Het verhaal van DeBlokhuisPoort wordt nu ook gepromoot vanuit een voormalige cel

Stichting Blokhuispoort · 22 augustus 2019
VRIJDAG 13e sep. in DeBlokhuisPoort De deelnemers zijn bekend en zij ontvangen een gratis ticket voor het bijzondere evenement

18 juli 2019
Versterk jij ons team? Stichting Blokhuispoort bestaat volledig uit vrijwilligers. Wij promoten en bewaren de geschiedenis van de voormalige gevangenis van Leeuwarden.

Stichting Blokhuispoort · 28 juni 2019
Facebook Deblokhuispoort. Nieuwe opzet van de Facebook pagina. Dit nieuwe account is gemaakt met een bedrijfssjabloon van Facebook.

19 juni 2019
Zomeravond V.I.P. arrangementen. Beleef de geschiedenis van de voormalige gevangenis, een indrukwekkend familie- bedrijfsuitje

02 juni 2019
Verzoek aan de Noordelijke Hooge School Leeuwarden om de VIP arrangementen te promoten met een video voor het jonge publiek van 16 tot 25 jaar.

Meer weergeven