Museum Blokhuispoort · 07 oktober 2017
Schrijf jij ook mee. Deel je verhaal met ons over de voormalige gevangenis van Leeuwarden "De Blokhuispoort". Heb jij een verhaal dat betrekking heeft op "De Blokhuispoort" dat geschiedenis moet maken, stuur dan jouw verhaal in.

Stichting Blokhuispoort · 04 oktober 2017
Wij verwelkomen de Dienst Vervoer en Ondersteuning als sponsor en partner van Stichting Blokhuispoort.

Museum Blokhuispoort · 15 september 2017
Stichting Blokhuispoort heeft een start gemaakt met het ontzamelen van de collectie en inventaris van Museum Blokhuispoort.

Museum Blokhuispoort · 06 september 2017
Nieuwe aanwinst voor de collectie van Stichting Blokhuispoort. De onderste schaar is aangekocht.

Stichting Blokhuispoort · 24 augustus 2017
Slotfeest Blokhuispoort 19 juni 2008 Locatie: Blokhuispoort binnenplaats Aantal gasten middagdeel: 100 Aantal gasten avonddeel: 200

Stichting Blokhuispoort · 17 augustus 2017
Wat weet jij van het Friese gevangeniswezen af? Stichting Blokhuispoort maakt af en toe een kennisquiz over de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland.

Stichting Blokhuispoort · 14 augustus 2017
Culturele ANBI status + jaarverslagen Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Stichting Blokhuispoort heeft geen winstoogmerk.

Stichting Blokhuispoort · 11 augustus 2017
Twitter is een gratis internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. Het is een sociaalnetwerksite waarbij mensen op elkaar kunnen reageren en elkaar kunnen volgen.

Stichting Blokhuispoort · 10 augustus 2017
10 augustus een dag om bij stil te staan, Stichting Blokhuispoort viert zijn 8 jarig jubileum. Wij zijn trots dat wij op eigen kracht het erfgoed "De Blokhuispoort" kunnen promoten en de geschiedenis van dit bijzondere gebouw bewaren. Dank aan alle vrijwilligers die hier aan mee werken.

Museum Blokhuispoort · 06 augustus 2017
1e Ontsnapping 1955 Op zondag 7 augustus 1955 werd er aan begonnen En hoe Bij het appel om half tien ’s-avonds ontdekte men dat de toen 29-jarige Chris Blanken uit Bodegraven en de 30-jarige Herman Houben uit Maastricht ontbraken. Dat waren geenszins lichte gevalletjes. Blanken die elders in den lande al eens eerder uit een gevangenis was geklauterd had levenslang wegens moord op de 35-jarige Woerdense politieman A. van Eck.

Meer weergeven