Stichting Blokhuispoort · 01 december 2017
1 december online. Gevangen in Glas. 1804 glasplaten, Fotograferen op de glasplaat. In 1871 vond de Engelse arts en fotograaf Richard Maddox een methode uit. Namen bij de glasplaten

Museum Blokhuispoort · 30 november 2017
Maquette "DeBlokhuisPoort" op reis. De maquette is ondergebracht in de personeelsgang van "PI Leeuwarden" voorheen "De Marwei", de maquette is een mooie plek om oude verhalen over "DeBlokhuisPoort" door te geven".

Museum Blokhuispoort · 12 november 2017
Webshop Museum Blokhuispoort Nu ook betalen met iDEAL en PAYPAL. Dvd "de Overval" inclusief boekje G.Fokkema, Stephan Kraan "Totaalweigeraar" en Dickensville Blokhuispoort en vele E-books

Museum Blokhuispoort · 31 oktober 2017
Collectie en inventaris even verhuizen. De maquette Blokhuispoort elders ondergebracht. Ieder museum is bezig met het ontzamelen. Opbouw en het ontmantelen van een museum.

Museum Blokhuispoort · 07 oktober 2017
Schrijf jij ook mee. Deel je verhaal met ons over de voormalige gevangenis van Leeuwarden "De Blokhuispoort". Heb jij een verhaal dat betrekking heeft op "De Blokhuispoort" dat geschiedenis moet maken, stuur dan jouw verhaal in.

Stichting Blokhuispoort · 04 oktober 2017
Wij verwelkomen de Dienst Vervoer en Ondersteuning als sponsor en partner van Stichting Blokhuispoort.

Museum Blokhuispoort · 15 september 2017
Stichting Blokhuispoort heeft een start gemaakt met het ontzamelen van de collectie en inventaris van Museum Blokhuispoort.

Museum Blokhuispoort · 06 september 2017
Nieuwe aanwinst voor de collectie van Stichting Blokhuispoort. De onderste schaar is aangekocht.

Stichting Blokhuispoort · 24 augustus 2017
Slotfeest Blokhuispoort 19 juni 2008 Locatie: Blokhuispoort binnenplaats Aantal gasten middagdeel: 100 Aantal gasten avonddeel: 200

Stichting Blokhuispoort · 17 augustus 2017
Wat weet jij van het Friese gevangeniswezen af? Stichting Blokhuispoort maakt af en toe een kennisquiz over de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland.

Meer weergeven