Avondrondleidingen
20 mei 2022
Er is ook een mogelijkheid om op een avond een rondleiding te reserveren voor familie- vrienden-uitje. Vanaf zes personen tot maximaal tien personen zijn er verschillende thema's te reserveren.

Skaad is terug
09 maart 2022
SKAAD is terug maar SKAAD is niet alleen… Vanaf 14 april tot en met 7 mei 2022 komt Pier21 is terug met de succesvolle locatievoorstelling SKAAD op een nieuwe en bijzondere locatie, in de kapel van De Blokhuispoort, én met speciale activiteiten van A Guide to Leeuwarden, De Harmonie, dbieb en het Fries Verzetsmuseum!

Tijdslijn DeBlokhuisPoort
23 februari 2022
De nieuwe tijdslijn over het verhaal van DeBlokhuisPoort is aangebracht in cel 003 van het cellenblok van de H-vleugel in DeBlokhuisPoort. Van 1499 tot 2022, een overzicht van het verhaal van De Blokhuispoort leeuwarden.

Help pake en beppe
16 februari 2022
Help pake en beppe de vakantie door en kom naar de oude gevangenis DeBlokhuisPoort in Leeuwarden. Bezoek gratis de historische cellen in de H-vleugel en je kunt op de foto in een echte schandpaal.

Escape room 2 (kids)
05 februari 2022
ESCAPE DEBLOKHUISPOORT Escape DeBlokhuisPoort is een gratis online spel met vier rooms waar je codeletters moet verzamelen om uiteindelijk een escape mogelijk te maken.

Games
27 januari 2022
NIeuw op de website, games zoals "The Forsaken Soul" en "Escape DeBlokhuisPoort". Hou je van puzzelen dan hebben we nieuwe puzzels voor je.

Covid update
27 januari 2022
De covid maatregelen zijn versoepeld en dat betekend voor ons dat de rondleidingen weer kunnen worden gegeven. De historische cellen zijn weer opengezet voor publiek en zijn gratis te bezoeken.

Lockdown
18 december 2021
Nederland in lockdown. Vanwege de covid maatregelen van de Overheid zijn de V.I.P. arrangementen en rondleidingen tot nader order gesloten.

Donatie
13 december 2021
Helpt u ons mee om door de crisis te komen van het corona virus. Onze inkomsten staan zo goed als stil en wij krijgen geen financiële steun van de gemeente of subsidies. Uw donatie is volledig aftrekbaar voor de belastingdienst omdat wij de culturele ANBI status hebben.

Corona update
13 november 2021
Vanwege de aangescherpte covid maatregelen van de Overheid zijn de V.I.P. arrangementen, rondleidingen en lezingen tot nader order gesloten.

Meer weergeven