11 september 2020
Vooraankondiging Mini expositie over Vervoer en Elektronische detentie in het gevangeniswezen in De BlokhuisPoort Leeuwarden, uniek in Nederland en in samenwerking met DV&O.

23 augustus 2020
Verruiming openingstijden museale cellen in de Blokhuispoort op de H-vleugel.

17 augustus 2020
Een webinar, wat is het? Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. Een webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet.

17 augustus 2020
Digitale collectebussen aangemaakt voor Museum Blokhuispoort. Een moderne manier om te collecteren. Vanuit je stoel geld ophalen voor een goed doel.

27 juli 2020
Aangepaste V.I.P. arrangementen. i.v.m. stijging corona besmettingen zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers bij te stellen.

09 juli 2020
De binnenplaats van de Blokhuispoort is klaar om weer gasten te ontvangen. FOTO HOGE NOORDEN/JAAP SCHAAF We proberen hier toch een festivalgevoel neer te zetten”, zegt Hotze Bouma, een van de drie ondernemers van café De Bak en Proefverlof. Het festivalgevoel zit vooral in de aankleding van het plein, waar bijvoorbeeld een grote constructie, omhuld door jute, het beeld van een deel van het plein bepaalt. ,,En De Bak wordt een beachbar met overkapping van het terras voor de dagen waarop het...

01 juli 2020
Museum Blokhuispoort verkoopt overtollige artikelen. De artikelen zijn verkocht aan de hoogste bieder. Kunstwerk Borsten paneel en het schilderij De Vlucht waren aangeboden voor de veiling.

Stichting Blokhuispoort · 31 mei 2020
De corona maatregels zijn versoepeld door de overheid. Dat betekend voor ons wat wij weer onze activiteiten kunnen opstarten.

27 mei 2020
Museum Blokhuispoort gaat de V.I.P. arrangementen in De Blokhuispoort weer opstarten. Met de nodige aanpassingen kunnen wij weer het verhaal van DeBlokhuisPoort vertellen.

13 april 2020
Vandaag 2e paasdag start een nieuwe activiteit van Museum Blokhuispoort. Vrienden van Museum Blokhuispoort, Ben je nieuwsgierig naar het gevangeniswezen en specifiek naar de gevangenissen van Friesland, dan ben je al onze vriend. Omdat de muren van de gevangenis niet kunnen praten vertellen de vrijwilligers van Museum Blokhuispoort de verhalen. Wij hebben jouw als vriend hard nodig

Meer weergeven