KOM OP VERHOAL
03 oktober 2022
Verhalencollectief KOM OP VERHOAL vertelt in DeBlokhuisPoort het verhaal van IJje Wijkstra. Het is het verhaal van de opzienbarende moord op vier veldwachters in 1929.

Avondactiviteiten
15 september 2022
Thema rondleidingen zijn familie/ vrienden groepsuitjes. Vanaf zes personen tot maximaal tien personen zijn de thema arrangementen te reserveren.

Maand vd Geschiedenis
11 september 2022
Ontdek gisteren, begrijp vandaag. De Maand van de Geschiedenis is het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Elk jaar zet de Maand van de Geschiedenis een thema centraal. Dit jaar is ons Thema "Tuchthuisbrand in Leeuwarden"

Herfstactiviteiten
13 augustus 2022
Herfstactiviteiten in DeBlokhuisPoort. History tour, wandel mee met onze gids langs de oude strafverblijven met unieke verhalen. Thema rondleidingen in de avonduren en lezingen op verzoek.

Vacature gids
04 juli 2022
Ben je een dagdeel of meerdere dagdelen per week beschikbaar en wil je leuke mensen ontmoeten dan ben je welkom in ons team.

Zomeravond tour
07 juni 2022
Zomeravond rondleiding. Vanaf zes personen tot maximaal tien personen zijn er verschillende thema's te reserveren. History Tour. Het verhaal van DeBlokhuisPoort.

Schrijf jij ook mee
30 mei 2022
Mijn verhaal met "DeBlokhuisPoort" Schrijf jij ook mee. Deel je verhaal met ons over de voormalige gevangenis "DeBlokhuisPoort".

Skaad is terug
09 maart 2022
SKAAD is terug maar SKAAD is niet alleen… Vanaf 14 april tot en met 7 mei 2022 komt Pier21 is terug met de succesvolle locatievoorstelling SKAAD op een nieuwe en bijzondere locatie, in de kapel van De Blokhuispoort, én met speciale activiteiten van A Guide to Leeuwarden, De Harmonie, dbieb en het Fries Verzetsmuseum!

Tijdslijn DeBlokhuisPoort
23 februari 2022
De nieuwe tijdslijn over het verhaal van DeBlokhuisPoort is aangebracht in cel 003 van het cellenblok van de H-vleugel in DeBlokhuisPoort. Van 1499 tot 2022, een overzicht van het verhaal van De Blokhuispoort leeuwarden.

Help pake en beppe
16 februari 2022
Help pake en beppe de vakantie door en kom naar de oude gevangenis DeBlokhuisPoort in Leeuwarden. Bezoek gratis de historische cellen in de H-vleugel en je kunt op de foto in een echte schandpaal.

Meer weergeven