29 november 2020
Wij houden in december een Winterstop in DeBlokhuisPoort. De historische cellen 001 en 003 op de H-vleugel in De Blokhuispoort zijn dan gesloten.

09 oktober 2020
Mini expositie over Vervoer en Elektronische detentie in De BlokhuisPoort Leeuwarden, uniek in Nederland en in samenwerking met DV&O.

27 september 2020
Het Virus in de gevangenis Mijn verhaal gaat over het Virus binnen het voormalige Huis van Bewaring de Blokhuispoort te Leeuwarden. Eenmaal het Virus binnen het huis dan...

27 september 2020
Maand van de geschiedenis Ontdek gisteren, begrijp vandaag. De Maand van de Geschiedenis is het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Samen met honderden culturele, toeristische, literaire en mediaorganisaties brengen we geschiedenis onder de aandacht bij miljoenen Nederlanders.

11 september 2020
Vooraankondiging Mini expositie over Vervoer en Elektronische detentie in het gevangeniswezen in De BlokhuisPoort Leeuwarden, uniek in Nederland en in samenwerking met DV&O.

23 augustus 2020
Verruiming openingstijden museale cellen in de Blokhuispoort op de H-vleugel.

17 augustus 2020
Een webinar, wat is het? Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. Een webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet.

27 juli 2020
Aangepaste V.I.P. arrangementen. i.v.m. stijging corona besmettingen zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers bij te stellen.

09 juli 2020
De binnenplaats van de Blokhuispoort is klaar om weer gasten te ontvangen. FOTO HOGE NOORDEN/JAAP SCHAAF We proberen hier toch een festivalgevoel neer te zetten”, zegt Hotze Bouma, een van de drie ondernemers van café De Bak en Proefverlof. Het festivalgevoel zit vooral in de aankleding van het plein, waar bijvoorbeeld een grote constructie, omhuld door jute, het beeld van een deel van het plein bepaalt. ,,En De Bak wordt een beachbar met overkapping van het terras voor de dagen waarop het...

01 juli 2020
Museum Blokhuispoort verkoopt overtollige artikelen. De artikelen zijn verkocht aan de hoogste bieder. Kunstwerk Borsten paneel en het schilderij De Vlucht waren aangeboden voor de veiling.

Meer weergeven