Educatie

Educatie

Erfgoed "DeBlokhuisPoort"

Educatie over erfgoed "DeBlokhuisPoort" Leeuwarden. Een boeiende plek in het centrum van Leeuwarden een begrip in Friesland, maar ook buiten de grenzen weet men de voormalige gevangenis van Friesland te vinden. Wij laten je kennismaken met ruim 500 jaar geschiedenis, van "Blokhuis tot Blokhuispoort". Wij bieden educatie voor jong en oud aan. 


Educatie over het gevangeniswezen

Spreekbeurten

Wij verzamelen spreekbeurten over "DeBlokhuisPoort". Wil je jou spreekbeurt over DeBlokhuisPoort beschikbaar stellen, dan willen wij die hier wel plaatsen. Neem contact met ons op via Contact 

Tips hoe maak ik een spreekbeurt


escape rooms

Escaperoom DeBlokhuisPoort

Er zijn nu drie gratis escape rooms gemaakt voor jong en oud. Durf jij de uitdaging aan om te ontsnappen. Iedere escape room heeft vier kamers. De thema's in de escape rooms zijn informatief gerelateerd aan het verhaal van DeBlokhuisPoort. Er is een Hall of Fame per escape room en wnneer je de escape room hebt uitgespeeld dan hebben wij een verrassing voor je. Speel het spel alleen of wat leuker is met vrienden. Lukt het je om binnen de zestig minuten te onstappen? 

Puzzels Blokhuispoort

Puzzelen

Zelf puzzels maken