Rondleidingen Blokhuispoort

V.I.P. rondleidingen


V.I.P. is een afkorting voor Very Important Person, wat 'erg belangrijk persoon' betekent. Een Arrangement  staat voor een  samengesteld programma, welke bestaat uit unieke verhalen en een bezichtiging van de mooiste plekjes binnen de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring. Wij vinden onze bezoekers erg belangrijk en tijdens de V.I.P. arrangementen en V.I.P. rondleidingen geven wij iedereen persoonlijke aandacht in kleine groepjes.  

History tour

De History tour is een rondgang van 60 min op het terrein van DeBlokhuisPoort onder begeleiding van een gids. Laat je verrassen bij de mooiste hotspots met unieke verhalen. Ruimtes zoals de oude directeurskamer, het cellenblok en de strafcellen zullen  zeker een onvergetelijke indruk achter laten. Met maximaal 5 personen wordt u rondgeleid door een gids.


Vanwege de covid maatregelen van de Overheid zijn de  V.I.P. arrangementen en rondleidingen tot nader order gesloten.  Het spijt ons zeer, zodra de maatregelen weer versoepeld worden kunt u de V.I.P. arrangementen en de rondleidingen weer reserveren.  Tot snel en blijf gezond.