Rondleidingen Blokhuispoort

V.I.P. rondleidingen

V.I.P. is een afkorting voor Very Important Person, wat 'erg belangrijk persoon' betekent. Een Arrangement  staat voor een  samengesteld programma, welke bestaat uit unieke verhalen en een bezichtiging van de mooiste plekjes binnen de voormalige Bijzondere Strafgevangenis en Huis van Bewaring. Wij vinden onze bezoekers erg belangrijk en tijdens de V.I.P. arrangementen en V.I.P. rondleidingen geven wij iedereen persoonlijke aandacht in kleine groepjes.  

V.I.P. Tour

De V.I.P. Tour is een korte rondgang van 45 min op het terrein van DeBlokhuisPoort onder begeleiding van een gids. Alle aandacht is voor jou. Laat je verrassen bij de mooiste hotspots met unieke verhalen. Ruimtes zoals de bunker, directiekamer en het cellenblok zullen  zeker een onvergetelijke indruk achter laten.

V.I.P. Tour Special

De V.I.P. Tour special ga je ruim anderhalf uur onder begeleiding van een gids terug in de tijd. Een mooie wandeling over het terrein waar bijzondere verhalen worden vertelt, een bijzondere plek in het centrum van Leeuwarden. Deze tour is alleen te boeken op de zondagmiddag om 14:00 uur.


V.I.P. arrangementen

VIP arrangementen

Een V.I.P. arrangement is een activiteit van minimaal twee uur. Een oud medewerker vertelt zijn/ haar verhaal van DeBlokhuisPoort en je wordt meegenomen door het gebouw naar de mooiste hotspots. Bij uitstek een geweldig familie-uitje in combinatie met een overnachting in het Alibi Hostel van DeBlokhuisPoort. 

 

 "History Tour" -  The Hangman - "8 dec.1499 De Overval" - "Prison Guard" -  "Prisoner in Friesland"