Lezingen


Lezing de cipier
lezing verhaal van de blokhuispoort
Lezing de Overval 8 dec 1944
Lezing gevangen in friesland
lezing Stephan Kraan


Lezing 8 dec 1944

Lezingen gevangeniswezen

Wij verzorgen lezingen in de provincie Fryslân. Wij kunnen dit doen op een wijze zoals u dat wenst. Waar u dat wilt en in overleg op een tijdstip waarop u dat zou willen. Wij bieden de volgende lezingen:

  • De cipier "het verhaal van een gevangenisbewaarder"
  • Gevangen in Friesland "het verhaal van het gevangeniswezein in Friesland"
  • Stefan Kraan "het verhaal van een totaalweigeraar"
  • History Tour "de geschiedenis van de Blokhuispoort" 
  • Overval 8 december 1944 (Spreker Rik Jongbloed) 

Vanzelfsprekend heeft u invloed op de gewenste lengte van de lezing. Veel langer dan twee uren duurt de lezing echter niet. Een pauze van ongeveer een kwartier hoort standaard bij de lezing. Wel stellen we een paar voorwaarden: de datum van de lezing is minimaal vier weken vooraf bekend.  De factuur dient veertien dagen voorafgaande te zijn betaald. Annuleert u, dan betalen wij 80% terug; annuleren wij, dan betalen wij 100% terug. Voor lezingen buiten de Blokhuispoort vragen wij u om een capabele computer, waarop een beamer is aangesloten, een projectiescherm en een deugdelijke geluidsinstallatie met microfoon.

 

Contactgegevens: 

E-mail: info@blokhuispoort.nl

Telefoon: 0629975022  / 0646432900 beschikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur


Informatie boekingen/ offerte

Uitgebreide informatie kunt u opvragen via het onderstaande formulier "Informatie Boekingen".  Wij sturen u via de E-mail alle informatie toe. Wij garanderen een geslaagde lezing- beleving. Wij komen met een bijzonder verhaal met unieke beelden.  Tip: reserveer ruim van te voren. De locatie moet wel beschikking hebben over presentatie materiaal zoals een beamer of smartboard om een PowerPoint presentatie af te kunnen spelen en een geluidsinstallatie is een pre.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.