Lezingen


Lezingen gevangeniswezen

Informatie over onze lezingen: Wij verzorgen lezingen in heel provincie Fryslân. Wij kunnen dit doen op een wijze zoals u dat wenst. Waar u dat wilt en in overleg op een tijdstip waarop u dat zou willen.

 

Wij bieden de volgende lezingen:

  • De cipier
  • Gevangen in Friesland
  • Stefan Kraan – Totaalweigeraar
  • De geschiedenis van de Blokhuispoort
  • Overval 8 december 1944 (Spreker Rik Jongbloed)

Vanzelfsprekend heeft u invloed op de gewenste lengte van de lezing. Veel langer dan twee uren duurt de lezing echter niet. Een pauze van ongeveer een kwartier hoort standaard bij de lezing. Wel stellen we een paar voorwaarden: de datum van de lezing is minimaal vier weken vooraf bekend.  De factuur dient veertien dagen voorafgaande te zijn betaald. Annuleert u, dan betalen wij 80% terug; annuleren wij, dan betalen wij 100% terug. Voor lezingen buiten de Blokhuispoort vragen wij u om een capabele computer, waarop een beamer is aangesloten, een projectiescherm en een deugdelijke geluidsinstallatie met microfoon. Aldaar regelt de opdrachtgever de consumpties voor alle aanwezigen. De stichting Blokhuispoort is niet aansprakelijk voor schade voorafgaande, tijdens en na de lezing, tenzij de schade het gevolg is van nalatigheid of schuld van de zijde van onze stichting.

 

Contactgegevens: 

Stichting Blokhuispoort

 

Bezoekadres, indien gemaakte afspraak:

Blokhuisplein 40 

Directiekamer G1.06 eerste etage derde poort

8911 LJ Leeuwarden

 

Postadres:

Stichting Blokhuispoort

Dotingastate 52

8926 MR  Leeuwarden

 

email: info@blokhuispoort.nl

telefoon: 06-2997 5022   beschikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur


Lezing de cipier
Lezing gevangen in friesland
lezing verhaal van de blokhuispoort
lezing Stephan Kraan
Lezing de Overval 8 dec 1944


Informatie boekingen/ offerte

Uitgebreide informatie kunt u opvragen via het onderstaande formulier "Informatie Boekingen".  Wij sturen u via de E-mail alle informatie toe. Wij garanderen een geslaagde lezing- beleving. Wij komen met een bijzonder verhaal met unieke beelden.  Boek ruim van te voren een lezing, i.v.m. met het reserveren van ruimte of voorbereidingen bij u op locatie.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.