Escape rooms Museum Blokhuispoort

Escape rooms

Gratis online escape rooms. Zoek de codes om de exit deur te kunnen openen. Je speelduur is 60 minuten in 4 rooms. Maak gebruik van alle middelen om de weg naar de vrijheid te vinden. Lees de vragen en de verborgen hints tijdens het spel. Kom jij straks in de Hall of Fame te staan?

Escape room 1 (kids)

Escaperoom DeBlokhuisPoort

Escape DeBlokhuisPoort is een gratis online spel met vier rooms waar je codeletters moet verzamelen om uiteindelijk een escape mogelijk te maken. Het spel kun je alleen spelen of met meerdere mensen. Lukt het je om binnen 60 minuten de toegangscode te vinden om de deur naar de vrijheid te openen. Escape DeBlokhuisPoort speel je alleen of met anderen. De opdracht is om het code woord te vinden voor de EXIT CEL. Er zijn vier CELLEN waar je van alles kunt tegenkomen. Zoek de negen letters voor het codewoord binnen 60 minuten. Benodigdheden:  Pen en papier; eindeloos geduld; fles water; een handdoek en een dosis doorzettingskracht. Komt jou naam in de Hall of Fame te staan?  Heb je het spel uitgespeeld, dan hebben wij een cadeautje voor je. 

Escape room 2

Escaperoom DeBlokhuisPoort

Escape DeBlokhuisPoort is een gratis online spel met vier rooms waar je codes moet verzamelen om uiteindelijk een escape mogelijk te maken. Het spel kun je alleen spelen of met meerdere mensen. Lukt het je om binnen 60 minuten de toegangscode te vinden om de deur naar de vrijheid te openen. Escape DeBlokhuisPoort speel je alleen of met anderen. De opdracht is om het codewoord te vinden voor de EXIT CEL. Er zijn vier rooms waar je van alles kunt tegenkomen.
Benodigdheden:  Pen en papier; eindeloos geduld; fles water; een handdoek en een dosis doorzettingskracht. Komt jou naam in de Hall of Fame te staan?  Heb je het spel uitgespeeld, dan hebben wij een cadeautje voor je.

Escape room 3

Escape De Bunker

Welkom in het spel Escape De Bunker. Het spel bestaat uit vier rooms. In iedere room is een opdracht. Kijk goed, niet alles lijkt op wat het is. Start de klok en je hebt 60  minuten om alle codes te vinden om uiteindelijk in ROOM 4 te kunnen ontsnappen. Benodigdheden: Pen en papier; eindeloos geduld; fles water; een handdoek en een dosis doorzettingsvermogen. Komt jou naam in de Hall of Fame te staan?  Heb je het spel uitgespeeld, dan hebben wij een cadeautje voor je. 

Escape room 4

Escape room Ghost Museum Blokhuispoort

Welkom bij DeBlokhuisPoort, waar jouw ontsnappingsavontuur begint! Speel onze spannende online escape room Ghost en laat jouw puzzelvaardigheden en logica op de proef stellen. Kun jij binnen 60 minuten ontsnappen uit een van onze vier kamers en jouw naam in onze Hall of Fame plaatsen?

Escape room 5

escape room 40-45

Welkom in het Huis van Bewaring Leeuwarden, waar de donkere schaduwen van de Tweede Wereldoorlog nog altijd voelbaar zijn. Betreed een wereld doordrenkt van angst, moed en vastberadenheid, waar verzetsstrijders moedig weerstand boden tegen de onderdrukking. Jullie zijn gevangen gezet en onderworpen aan genadeloze ondervragingen, maar de hoop op vrijheid gloort aan de horizon. Ervaar de spanning van een kat-en-muisspel terwijl jullie de uitdagende puzzels en verborgen aanwijzingen ontrafelen.