Wanted blokhuispoort

Schrijf je ook mee

Schrijf jij ook mee. Deel je verhaal met ons over de voormalige gevangenis "DeBlokhuisPoort". Heb jij een verhaal dat betrekking heeft op "DeBlokhuisPoort" dat geschiedenis moet maken, stuur dan jouw verhaal in. Heb jij ook nog afbeeldingen of documenten dan plaatsen wij die er ook bij.  Lees wel eerst de spelregels voor het meeschrijven.


Ik schrijf mee

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Spelregels voor meeschrijven "Mijn verhaal met "DeBlokhuisPoort"

Schijf je eigen verhaal van minimaal een half A4 en stuur het in via het opgave formulier "Mijn verhaal met "DeBlokhuisPoort"  Afbeelding kunt u versturen naar info@blokhuispoort.nl met vermelding van uw verhaal. Door uw verhaal in te sturen geeft u ons toestemming om het verhaal te publiceren.

 

Gekopieerde verhalen van internet worden gecontroleerd en kunnen worden uitgesloten van publicatie i.v.m. privacywet. In het Online Museum is een verscheidenheid aan foto’s en video’s te vinden. Een deel van die beelden is afkomstig uit archieven van Stichting Blokhuispoort zelf, van verschillende partners, van het publieke domein en uit andere collecties.

 

Andere beelden worden via deze site ingezonden door bezoekers die zelf over historisch beeldmateriaal beschikken. Stichting Blokhuispoort biedt bezoekers van het Online Museum de mogelijkheid om hun eigen beelden en verhalen te delen. Door de spelregels bij uploaden te accepteren, gaan deelnemers akkoord met naleving van de onderstaande bepalingen en regels. 

 

Stichting Blokhuispoort heeft bij acceptatie van de spelregels toestemming om de ingezonden beelden en verhalen te plaatsen op www.blokhuispoort.nl en eventueel op de social media kanalen van Stichting Blokhuispoort. 

 

De bezoeker die een item uploadt is zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de rechten van het item. De bijdrage van bezoekers kunnen worden gepubliceerd. Stichting Blokhuispoort voert hierop redactie en houdt (in geval van lage kwaliteit of irrelevantie) het recht om ingezonden materiaal niet online te plaatsen. 

 

Deelnemers mogen meerdere foto’s, verhalen of filmpjes uploaden. Je naam, e-mailadres en inzending worden niet langer dan noodzakelijk en enkel voor dit doeleinde opgeslagen. Persoonlijke informatie wordt enkel gebruikt om contact met deelnemers op te nemen indien verdere toelichting of overleg over een bijdrage noodzakelijk is.  

 

Museum Blokhuispoort voldoet aan de Wet Persoonsgegevens en het online museum is onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. Deelnemers die redelijkerwijs naar mening van Museum Blokhuispoort onjuist gebruik maken van het online museum kunnen van deelname worden uitgesloten. Museum Blokhuispoort behoudt het recht voor om dergelijke bijdragen te weigeren. 

 

Vragen, opmerkingen en klachten over deze website kunnen worden ingezonden via het contactformulier. Museum Blokhuispoort behoudt het recht om eenzijdig het online museum te wijzigen of te beëindigen waarbij dit zal worden gecommuniceerd op www.blokhuispoort.nl

 

Museum Blokhuispoort maakt gebruik van Google Analytics, cookies voor analyse.