Renovatie maquette DeBlokhuisPoort

Maquette DeBlokhuisPoort

🏰 Spannend nieuws! 🌟

De maquette van DeBlokhuisPoort staat op het punt een prachtige transformatie te ondergaan! 🎨✨ We hebben een renovatieproject in gang gezet dat nieuw leven zal blazen in deze ongelooflijke miniatuurversie.

Β 

πŸ”§ Zeg vaarwel tegen de oude basis – die krijgt een complete upgrade! We voegen wielen met remmen toe eronder, waardoor het gemakkelijker wordt om te vervoeren en te presenteren. πŸššπŸ’¨ En dat is nog niet alles – de plastic kap krijgt ook een grote upgrade! Weg met het oude, hier komt een stevig, van museumkwaliteit vervangend exemplaar voor in de plaats. πŸ›οΈπŸ’Ž

Β 

πŸ› οΈ Binnenkort gaat Meubel Atelier LeeuwardenΒ aan de slag met dit spannende project. Maak je klaar om de magie te aanschouwen terwijl ze hun vakmanschap inzetten om onze geliefde maquette naar nieuwe hoogten te tillen! 🌈✨ Blijf op de hoogte voor updates terwijl we deze reis van restauratie en verjonging aangaan. πŸ’«Β 

Op reis

23-05-2024. De maquette DeBlokhuisPoort gaat op reis met Meubelatelier Leeuwarden en Klusbedrijf Kanters prachtige transformatie te ondergaan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0