20 Jaar Blokhuispoort.nl - Ons Verhaal

20 jaar blokhuispoort.nl

20 Jaar Blokhuispoort.nl - Ons Verhaal!

Beste vrienden van Blokhuispoort.nl,

We zijn verheugd om met jullie ons 20-jarig jubileum te vieren! Het is een bijzondere mijlpaal in ons streven om het rijke verleden van de Blokhuispoort, de voormalige gevangenis in Leeuwarden, te delen met de wereld. Al twee decennia lang hebben we gewerkt aan het behouden van de geschiedenis en het delen van de verhalen die deze unieke locatie omringen.

Het Begin van Onze Reis

In 2003 begonnen we met blokhuispoort.nl met als doel om het verhaal van deze historische plek te vertellen. De Blokhuispoort heeft door de jaren heen een cruciale rol gespeeld in de geschiedenis van Leeuwarden en Friesland. Het diende als gevangenis, militaire gevangenis, en huisvestte talloze verhalen van gevangenen en bewakers. Onze website werd al snel een bron van informatie, met foto's, documenten en verhalen die de unieke geschiedenis van deze plek weerspiegelen.

20 Jaar van Samenwerken en Delen

Gedurende de afgelopen twee decennia hebben we samengewerkt met historici, onderzoekers en enthousiastelingen om de geschiedenis van de Blokhuispoort te documenteren en te behouden. We hebben de verhalen van de mensen die hier hun tijd hebben doorgebracht, vastgelegd en gedeeld met de wereld. Blokhuispoort.nl is uitgegroeid tot een waardevolle bron van informatie en herinnering.

Toekomstplannen

Onze reis stopt hier niet. We blijven ons inzetten om de geschiedenis van de Blokhuispoort te bewaren en te delen. We zijn van plan om nieuwe projecten te lanceren, meer verhalen te ontdekken en onze website te blijven ontwikkelen.

 

Hoe kun je meedoen?

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons jubileumfeest of als je ideeën hebt om ons te helpen de geschiedenis van de Blokhuispoort te blijven delen, neem dan gerust contact met ons op. Jouw steun is van onschatbare waarde voor ons werk. We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie, onze gewaardeerde leden, te bedanken.

 

Zonder jullie enthousiasme en toewijding zou blokhuispoort.nl niet zijn wat het vandaag is. Laten we samen de komende 20 jaar met dezelfde passie en toewijding tegemoet treden. Samen kunnen we de geschiedenis van de Blokhuispoort blijven eren en delen.

 

Dank je wel voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid.

Met vriendelijke groeten, Willem Helfrich

 

P.S. Blijf op de hoogte van onze toekomstige projecten door onze website te bezoeken en ons te volgen op sociale media.